Постачальник - Польський виробник запчастин шукає партнерів

Активне

Польський виробник запчастин шукає партнерів

Ми є виробничою компанією, що виробляє кузовні деталі для вантажівок DAF, MAN, Scania, Volvo, Iveco, Mercedes та сільськогосподарських тракторів таких брендів як: JOHN DEERE, FENDT, MASSEY FERGUSON, CASE, NEW HOLLAND, LANDINI, RVI (TX, TZ, TA), RVI ARES, DEUTZ.

Шукаємо партнерів, які допоможуть розповсюдити нашу продукцію на території України, тим більше, що зараз запчастини до TIR будуть потрібні. Оскільки ми є виробником, то у нас найнижчі ціни і тому є зазор для дилерів. Ми поставляємо свою продукцію транспортними компаніями на Західну Україну та м. Київ.
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Доставимо на склад покупця
Відправимо кур'єрськими компаніями
Доставимо кінцевому споживачу
Передплата
Проведемо заходи щодо стимулювання збуту
Галузь діяльності:
  • Авто-, мото-, велотехніка
Дата: 26.07.2022
Компанія
LAMIRO
Lamiro є виробником запчастин до вантажівок. Ми виробляємо та продаємо високоякісні замінники з поліефірного скла . Наші деталі кузова вантажних автомобілів безпечні - ми маємо багаторічний досвід їх виробництва (існуємо з 1998 року!). Ми підтримуємося не тільки досвідом, а й великим, професійним машинним парком, в якому ми маємо сучасне обладнання з використанням сучасних технологій .

Запчастини для вантажних автомобілів від нашого магазину діляться на 2 категорії:

Original Equipment Manufacturer - деталі, які виготовляються безпосередньо виробником. Однак вони не мають його логотипу, тому їх ціна значно нижча за оригінали з логотипом виробника;
Якість оригінального обладнання - запчастини до вантажівок, які ми виготовляємо особисто. Наші запчастини нові, не використовувані та виготовлені за новітніми технологіями. Ми виготовляємо їх з матеріалів найвищої якості (поліестер-скло), з дотриманням усіх правил безпеки.
Lamiro не продає вживані або підроблені запчастини , тобто вторинні ринки. Запчастини до вантажівок категорії aftermarket найдешевші на ринку, але при цьому їх якість найгірша. Крім того, вони не мають сертифікатів безпеки, а також характеризуються дуже низькою міцністю.

Тож якщо ви шукаєте якісну заміну, телефонуйте Ламіро - виробнику запчастин для вантажівок, сільськогосподарських тракторів та автобусів. Запрошуємо! Якщо ви не знайшли продукт, який вас цікавить, у нашій пропозиції, зв'яжіться з нами. Займаємося імпортом високоякісних запчастин за бажанням замовника . Ми знаємо, що час має велике значення для наших клієнтів, тому ми докладаємо всіх зусиль, щоб максимально скоротити час очікування запчастин. Запрошуємо всіх людей, які керують транспортними компаніями або мають вантажівки та хочуть оптимізувати свої витрати.
Місто: Wolomin
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy