LAMIRO

Місто: Wolomin
За межами України обл.,
Опис: Lamiro є виробником запчастин до вантажівок. Ми виробляємо та продаємо високоякісні замінники з поліефірного скла . Наші деталі кузова вантажних автомобілів безпечні - ми маємо багаторічний досвід їх виробництва (існуємо з 1998 року!). Ми підтримуємося не тільки досвідом, а й великим, професійним машинним парком, в якому ми маємо сучасне обладнання з використанням сучасних технологій .

Запчастини для вантажних автомобілів від нашого магазину діляться на 2 категорії:

Original Equipment Manufacturer - деталі, які виготовляються безпосередньо виробником. Однак вони не мають його логотипу, тому їх ціна значно нижча за оригінали з логотипом виробника;
Якість оригінального обладнання - запчастини до вантажівок, які ми виготовляємо особисто. Наші запчастини нові, не використовувані та виготовлені за новітніми технологіями. Ми виготовляємо їх з матеріалів найвищої якості (поліестер-скло), з дотриманням усіх правил безпеки.
Lamiro не продає вживані або підроблені запчастини , тобто вторинні ринки. Запчастини до вантажівок категорії aftermarket найдешевші на ринку, але при цьому їх якість найгірша. Крім того, вони не мають сертифікатів безпеки, а також характеризуються дуже низькою міцністю.

Тож якщо ви шукаєте якісну заміну, телефонуйте Ламіро - виробнику запчастин для вантажівок, сільськогосподарських тракторів та автобусів. Запрошуємо! Якщо ви не знайшли продукт, який вас цікавить, у нашій пропозиції, зв'яжіться з нами. Займаємося імпортом високоякісних запчастин за бажанням замовника . Ми знаємо, що час має велике значення для наших клієнтів, тому ми докладаємо всіх зусиль, щоб максимально скоротити час очікування запчастин. Запрошуємо всіх людей, які керують транспортними компаніями або мають вантажівки та хочуть оптимізувати свої витрати.
Positive SSL DMCA Privacy Policy