Постачальник - Мастильні матеріали для сільськогосподарської техніки ТМ Atlantic (ОАЕ)

Активне

Мастильні матеріали для сільськогосподарської техніки ТМ Atlantic (ОАЕ)

Спеціальна пропозиція аграріям!!!


«ATLANTIC GREASE & LUBRICANT MANUFACTURING LLC» - найсучасніший в Об’єднаних Арабських Еміратах завод з виробництва технічних олив та мастил, побудований в 1998 році компанією «ATLANTIC GREASE & LUBRICANT MANUFACTURING LLC» за участю німецьких фахівців.


Виробництво включає більше ніж 250 типів мастильних матеріалів під торговою маркою ATLANTIC.


Оливи і мастила ATLANTIC виробляються за технологією і з застосуванням присадок світового лідера галузі в розробки мастильних матеріалів - компанії AFTON.


На підприємстві діє сертифікована система управління якістю ISO 9001:2008 Certified


Контроль якості сировини і мастильних матеріалів на всіх етапах виробництва забезпечує сучасна лабораторія заводу, сертифікована за стандартом ISO 17025 Accreditation Certified.


Оливи і мастила ATLANTIC відповідають високим вимогам міжнародних стандартів API, ASTM та NGLI, що підтверджують ліцензії.


Моторні оливи, промислові оливи та мастильні матеріали ATLANTIC мають відповідні сертифікати та схвалення провідних виробників техніки, таких як MAN, Deutz, Mercedes Benz, Porsche, Volvo, Renault, Cummins, VW та інших.


Географія бренду ATLANTIC охоплює більше ніж 40 країн Сходу, Європи, Африки, Азії. Крім серійної продукції, підприємство має можливість виробляти технічні оливи та мастила за індивідуальними замовленнями з унікальними характеристиками.


Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Доставимо на склад покупця
Відправимо кур'єрськими компаніями
Доставка на торгові точки
Доставимо кінцевому споживачу
Є сервіс і гарантійне обслуговування
Галузь діяльності:
  • Сільське господарство
Дата: 21.02.2020
Компанія
"Компанія "Веста ЛТД"
Офіційні імпортери:
ATLANTIC Grease & Lubricant - мастильні матеріали Об'єднанні Арабські Емірати
MA Proffessional - антифризи Польща
Місто: Дніпро́
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA