Постачальник - Побутова хімія вироблена для ринка ЄС

Активне

Побутова хімія вироблена для ринка ЄС

Прямий імпортер (не посередник) пропонує Вашій увазі побутову хімію ТМ Diblume, яка виробляється для ринків Німеччини, Польщі, Чехії та Італії. В Україні дана продукція представляється нашою компанією.

В наявності рідина для миття посуду, рідина для миття підлоги, рідина для миття вікон, концентрат для полоскання тканин, гелі для прання.

У зв'язку із тим, що дана продукція відсутня на ринку України, наша компанія шукає диллерів. Також, продаєм великим та малим гуртом!
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Галузь діяльності:
  • Побутова хімія, господарські товари
Дата: 08.09.2017
Компанія
Товариство

Місто: Львів
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA