Постачальник - ПРАЛЬНИЙ ПОРОШОК , ГЕЛЬ ДЛЯ ПРАННЯ

Активне

ПРАЛЬНИЙ ПОРОШОК , ГЕЛЬ ДЛЯ ПРАННЯ

Saubermann професіонал в чистоті


Головне наше завдання - турбота про клієнтів!

Ми презентуємо новий німецький засіб, який ще не має аналогів на українському ринку, висококонцентрований пральний порошок та рідкий гель для прання Saubermann з інноваційною формулою, яка впорається навіть зі стійкими плямами. Наш засіб застосовується для прання білої, кольорової білизни та делікатних тканин. Ми гарантуємо, що ваші речі після використання німецького засобу будуть сяяти чистотою та мати приємний запах.


Наші досягнення:


Ефективність.

За рахунок широкого використання новітніх нанотехнологій ми досягли високоякісного результату та найвищої концентрації засобу, що дозволяє зменшити дозування при його використанні. Виведення стійких плям навіть при температурі 20 градусів.


Універсальність.

Підходить для води будь-якої жорсткості та усіх видів тканин. Використовується для машинного і для ручного прання.


Безпечність.

Засіб гіпоалергенний, не містить шкідливих речовин. Може використовуватися алергіками та для прання дитячої білизни.Відсутні алергічні реакції та подразнення шкіри після прання.


Надійність. Виводить стійкі плями від кави, крові, шоколаду, вина і т. п.


А ще у нас швидка доставка в чітко визначені терміни та зручна форма оплати. Завдяки якості нашої продукції ви отримаєте більше задоволених клієнтів та позитивних відгуків.

Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Доставимо на склад покупця
Доставка на торгові точки
Віддамо під реалізацію
Надамо розстрочку
Надамо відстрочку платежу
Галузь діяльності:
  • Побутова хімія, господарські товари
Дата: 20.07.2021
Компанія
Украинские Индустриальные Системы
Наше підприємство є виробником екологічно чистих продуктів харчування.
Місто: Киев
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy