Постачальник - Максимально зручна сумка для Сайга-20 від виробника Shaptala

Активне

Максимально зручна сумка для Сайга-20 від виробника Shaptala

Український виробник Shaptala пропонує замовити сумку для Сайга-20 або аналогічної за розміром зброї. Сумка для Сайга-20 від ТМ Shaptala має наступні переваги: розмір 70х33х28 см, 2 відділення (для рушниці та речей), кишені для магазину та патронів, ремінь на плечі з м'яким наплічником, матеріал водонепроникна тканина з ПВХ просоченням, ручки для перенесення в руках, 2 зовнішніх кишені на блискавці, жорстке дно. Придбати сумку для прихованого транспортування Сайга-20 можна в п'яти кольорах: мультикам, дубок, чорний, очерет, хакі.
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Доставимо на склад покупця
Відправимо кур'єрськими компаніями
Доставка на торгові точки
Доставимо кінцевому споживачу
Передплата
Галузь діяльності:
  • Спорт, полювання, туризм, відпочинок
Дата: 23.07.2024
Компанія
ТМ Shaptala
Виробник Shaptala пропонує широкий вибір спорядження для риболовлі та полювання, а також різного тактичного спорядження. Спорядження для мисливців представлено такими позиціями: мисливські килимки, збройові сумки, чохли для балонів ВД, чохли для рушниць, барсетки для пістолетів, патронташі, чохли для луків та арбалетів. Спорядження для риболовлі: гаманці для блешень, термосумки, чохли для котушок, сумки для рибалки, сумки для снастей, чохли для вудилищ, відра для прикормки, тубуси для спінінгів. До того ж в наявності сумки для мін та підсумки для планшетів. Швидка доставка спорядження для риболовлі та полювання по Україні.




Місто: Біла Церква
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy