Постачальник - Сумка для зарядної станції EcoFlow DELTA та EcoFlow DELTA 2

Активне

Сумка для зарядної станції EcoFlow DELTA та EcoFlow DELTA 2

Сумка призначена для захисту та подовження терміну експлуатації зарядних станцій EcoFlow DELTA та EcoFlow DELTA 2. Конструкція передбачає доступ до елементів керування станцією та роз’ємів з чотирьох сторін. Висота відкриття кришок бокових отворів регулюється і вони можуть бути зафіксовані на потрібний кут. Кришки відкриваються вверх і немов козирки захищають роз’єми від невеликих опадів.


Під основною кришкою сумки є сітковий карман на блискавці для кабелів і ін. Зверху сумки є липучка для патчів. Сумка має ручки для перенесення в руці та наплічний ремінь.


Виготовлена з міцної тканини Оксфорд 900D з ПУ (поліуретановим) просоченням. Дно сумки виготовлено з ПВХ тканини яка легко миється. На дні є ніжки їжаки проти ковзання. В стінка вшите посилення з піни 5 та 8мм. Блискавки MaxZipper, фурнітура WooJin, стрічки поліамідні.
Ищем партнеров в:
Київська обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Доставимо на склад покупця
Відправимо кур'єрськими компаніями
Доставка на торгові точки
Доставимо кінцевому споживачу
Передплата
Галузь діяльності:
  • Одежа, взуття
Дата: 18.06.2024
Компанія
ТМ Shaptala
Виробник Shaptala пропонує широкий вибір спорядження для риболовлі та полювання, а також різного тактичного спорядження. Спорядження для мисливців представлено такими позиціями: мисливські килимки, збройові сумки, чохли для балонів ВД, чохли для рушниць, барсетки для пістолетів, патронташі, чохли для луків та арбалетів. Спорядження для риболовлі: гаманці для блешень, термосумки, чохли для котушок, сумки для рибалки, сумки для снастей, чохли для вудилищ, відра для прикормки, тубуси для спінінгів. До того ж в наявності сумки для мін та підсумки для планшетів. Швидка доставка спорядження для риболовлі та полювання по Україні.




Місто: Біла Церква
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy