Постачальник - А100

Активне

А100

А100 є офіційним дистриб'ютором в Україні брендів "PUUR SPECEFIEK" та "Заощадлива пані ҐАВА", які представляють продукцію українського виробника з 20-річним досвідом. Ми раді представити вам інноваційні безфосфатні мийні засоби для професійного та побутового використання. Ці продукти мають біорозклад більше 80%, що робить їх ефективними та безпечними для використання у різних сферах. Всі наші продукти володіють високою миючою здатністю, підтвердженою документами СЕС та деклараціями відповідності Технічному регламенту на мийні засоби. Виробництво ведеться згідно з високими стандартами якості, що підтверджено акредитованою лабораторією та сертифікатом ISO 9001.

Ми постійно вдосконалюємо якість та асортимент нашої продукції завдяки власним дослідженням та зворотному зв'язку зі споживачами.

Торгові марки "PUUR SPECEFIEK" та "Заощадлива пані ҐАВА" вже здобули довіру як у звичайних домогосподарств, так і у професійних клінінгових компаній, кав’ярень, ресторанів, готелів, хостелів, торгових центрів, спортивних клубів, салонів краси, медичних закладів, громадських установ, дитячих садків та багато інших.

Особливою групою наших клієнтів є фізичні особи-підприємці (ФОП). Ті, хто випікає свіжий хліб, продає смачну каву, забезпечує нас свіжими продуктами на ринку, ремонтує техніку, лікує нас і наших дітей, а також навчає онлайн. Всі вони працюють заради майбутнього України, сплачуючи податки та створюючи робочі місця. Для них у нас є спеціальна пропозиція на : достатньо обрати групу споживача "Особа підприємець" та прикріпити свідоцтво про державну реєстрацію під час реєстрації на сайті. Після цього у особистому кабінеті буде доступна спеціальна пропозиція для ФОП, що дозволить купувати необхідні товари за знижками.

Наша команда вірить, що в сучасному світі можна і треба купувати необхідне в будь-який зручний час, у потрібній кількості та з вигодою. Тому ми створили , де ви можете знаходити якісні товари за стабільно доступними цінами, обирати зручні способи оплати та доставки навіть від 1 гривні. Ми прагнемо бути надійним помічником у вашому повсякденному житті, щоб ви могли більше часу присвячувати тому, що дійсно важливо – собі, своїм уподобанням, любові та турботі про близьких.

На нашому сайті ви завжди знайдете широкий асортимент товарів для жінок, чоловіків, дітей, для підтримання чистоти та затишку в домі. Ми працюємо над тим, щоб ви могли купувати все необхідне в одному місці, без зайвих зусиль і витрат. Що більша сума у кошику – то більша ваша знижка.

– купуйте більше, платіть менше!
Ищем партнеров в:
Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Відправимо кур'єрськими компаніями
Передплата
Галузь діяльності:
  • Побутова хімія, господарські товари
Дата: 29.05.2024
Компанія
А100

Місто: Київ
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy