Постачальник - Сублімовані фрукти та Сублімоване морозиво в ОПТ

Активне

Сублімовані фрукти та Сублімоване морозиво в ОПТ

Запрошуємо оптових покупців до співпраці з Vitberry!

Ми пропонуємо найбільшу лінійку сублімованої продукції в Україні, яка включає 13 найменувань: полуниця, малина, чорниця/голубика, персик, диня, яблуко, черешня, жимолость, груша, манго, банан, ананас та унікальне сублімоване морозиво. Vitberry також надає послуги контрактного виробництва для кондитерських фабрик.


Вся наша продукція проходить суворі перевірки та сертифікована за стандартами України та США, що дозволяє нам постачати її у будь-який куточок світу. Ми максимально гнучка компанія, орієнтована на довгострокові партнерські відносини з нашими клієнтами.


Мінімальне замовлення для оптових покупців становить 15 кг. Умови оплати включають передоплату або відстрочку платежу до 30 днів (індивідуально).


Наша продукція ідеально підходить для продуктових магазинів, спеціалізованих магазинів органічної продукції та здорового харчування, магазинів спортивного харчування, кав’ярень, домашніх маркетів, кондитерських фабрик та приватних підприємств в якості перекусів.


Приєднуйтесь до Vitberry і надайте своїм клієнтам високоякісну сублімовану продукцію, яка стане популярним та корисним доповненням до їхнього раціону!
Ищем партнеров в:
Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Доставимо на склад покупця
Відправимо кур'єрськими компаніями
Передплата
Надамо відстрочку платежу
Є навчання та консультації
Галузь діяльності:
  • Продукти харчування, напої
Дата: 29.05.2024
Компанія
Vitberry
Компанія Vitberry – виробник і постачальник сублимованих фруктів та ягід в Україні. Ми пропонуємо високоякісну продукцію для оптових покупців, роздрібних магазинів та кондитерських фабрик. Наші сублимовані фрукти та ягоди зберігають усі корисні властивості свіжих продуктів, а також маємо в наявності фруктові порошки для широкого використання.

Наші сублімовані фрукти можно постачати у будь-який куточок світу. Вибирайте Vitberry – це ваш надійний партнер у світі здорового харчування.
Місто: Софіївська Борщагівка
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy