Постачальник - Нові сумки для риболовлі Шаптала в роздріб та гуртом

Активне

Нові сумки для риболовлі Шаптала в роздріб та гуртом

В офіційному інтернет-магазині Шаптала завжди можна купити сучасні сумки для риболовлі і пояси для спінінгістів. Виробник пропонує сумки для риболовлі та пояси спінінгістів в роздріб та гуртом. Пояси спінінгістів, сумки для ходової риболовлі, фідерно-спінінгові сумки, сумки для спінінгової риболовлі, сумки для бойлів, сумки трансформери, ящики для зимової риболовлі. Доставка сумок Шаптала для рибалок по всій Україні. Особливо вигідна пропозиція для оптових покупців.
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Доставимо на склад покупця
Відправимо кур'єрськими компаніями
Доставка на торгові точки
Доставимо кінцевому споживачу
Галузь діяльності:
  • Спорт, полювання, туризм, відпочинок
Дата: 23.04.2024
Компанія
ТМ Shaptala
Виробник Shaptala пропонує широкий вибір спорядження для риболовлі та полювання, а також різного тактичного спорядження. Спорядження для мисливців представлено такими позиціями: мисливські килимки, збройові сумки, чохли для балонів ВД, чохли для рушниць, барсетки для пістолетів, патронташі, чохли для луків та арбалетів. Спорядження для риболовлі: гаманці для блешень, термосумки, чохли для котушок, сумки для рибалки, сумки для снастей, чохли для вудилищ, відра для прикормки, тубуси для спінінгів. До того ж в наявності сумки для мін та підсумки для планшетів. Швидка доставка спорядження для риболовлі та полювання по Україні.

+380939363307

https://shaptala.com.ua/ua/
Місто: Біла Церква
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy