Постачальник - SARANA - ювелірна біжутерія

Активне

SARANA - ювелірна біжутерія

Бренд SARANA-це успішний проект ювелірної біжутерії, що зародився в Іспанії в 2013 році. Наша історія почалася зі створення стильних, харизматичних і дуже позитивних ювелірних підвісок у вигляді ляльок. Ці головні героїні стали невід'ємною частиною нашого бренду, приносячи радість і унікальний стиль у світ прикрас.


Ми пишаємося тим, що за короткий період часу стали відомими, і наші лялечки-підвіски знайшли своїх шанувальників у більш ніж 30 країнах світу. Вони розлетілися немов чарівні метелики, завоювавши серця покупців у Великобританії, Швейцарії, країнах Європи і Близького Сходу, Азії, США і Канади, і навіть в таких віддалених куточках світу, як Балі і Майамі.


Наш бренд отримав визнання у світових друкованих виданнях, таких як Tatler ® (Британія), Vogue ® (Італія), GMARO (Франція), Moevir ® (Франція), BLISS (Італія), LONDON RanWay (Британія), VOUS (Іспанія), VIGOUR (Канада), Elegant (США), Raamat (Франція), MARIKA (США), PODIUM kids (Україна), SELIN (Нідерланди), Opium (Україна) та багатьох інших.


Для створення наших прикрас ми використовуємо тільки високоякісні матеріали від іспанських виробників: фурнітуру і тканини, напівкоштовні камені, латунь, срібло 925 і золото 18к. кожна Підвіска інкрустована кристалами від Swarovski ® .


Ми запрошуємо власників компаній, брендів, і магазинів модної та ювелірної індустрії до взаємовигідного партнерства. Наша продукція є ідеальним доповненням до вашого асортименту, забезпечуючи вашим клієнтам видатну якість та унікальний дизайн.
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Доставимо на склад покупця
Відправимо кур'єрськими компаніями
Доставка на торгові точки
Передплата
Віддамо під реалізацію
Інвестиції
Є сервіс і гарантійне обслуговування
Є навчання та консультації
Надамо допоміжне та торгівельне обладнання
Пропонуємо маркетингову підтримку
Проведемо заходи щодо стимулювання збуту
Галузь діяльності:
  • Мистецтво, музика, ремесло, ювелірні вироби
Дата: 14.04.2024
Компанія
SARANA a miracle
Ласкаво просимо в світ вишуканих прикрас і неймовірних подарунків!

SARANA - це відомй бренд ювелірної біжутерії. Наша місія - подарувати ніжність і сонячність в кожній деталі, створити унікальни прикраси, які будуть уособлювати вашу неповторну історію.

У нашому магазині ви знайдете більше 300 артикулів дизайнерських прикрас: дивовижні ювелірні підвіски, браслети, намиста і сережки, створені з любов'ю і увагою до деталей.

Ці прикраси-не просто аксесуари, це прояв вашої індивідуальності, втілення стилю і моментів, які важливі для вас у всьому житті.

Якщо ви шукаєте ідеальний подарунок для дівчини, то ви знайдете його тут. Наші прикраси стануть виразом вашої турботи і ніжності. Ми допомагаємо Вам подарувати унікальні моменти та створити незабутні спогади.

Ласкаво просимо в магазин SARANA, де ювелірне мистецтво перетворюється в диво!

Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy