Постачальник - RapidE, STARKE, FoxFix, CORT, R-10, FOXTOOL, CONTUR

Активне

RapidE, STARKE, FoxFix, CORT, R-10, FOXTOOL, CONTUR

Вітаю!


Мене звати Микита, і я представник компанії KASKA. Мені приємно вас привітати та висловити інтерес до можливості співпраці.


Щоб дізнатися більше про ваші умови та можливості співпраці, я б хотів представити вам наше пропозицію щодо дропшиппінгу або оптових партій. Ми готові запропонувати вам наш прайс-лист для ознайомлення, і я впевнений, що ви оціните наші ціни та умови співпраці.


Чекаю на вашу відповідь та надіюся на плідну співпрацю.


RapidE, STARKE, FoxFix, CORT, R-10, FOXTOOL, CONTUR
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Доставимо на склад покупця
Відправимо кур'єрськими компаніями
Доставка на торгові точки
Доставимо кінцевому споживачу
Передплата
Надамо розстрочку
Є сервіс і гарантійне обслуговування
Є навчання та консультації
Надамо допоміжне та торгівельне обладнання
Пропонуємо маркетингову підтримку
Проведемо заходи щодо стимулювання збуту
Галузь діяльності:
  • Інструменти
Дата: 11.04.2024
Компанія
KASKA
Ласкаво запрошуємо на KASKA – ваш перший крок до вибору якісних товарів! У нас величезний асортимент – понад 10 000 товарів від інструментів та комплектуючих до витратних матеріалів. Ми прагнемо надавати нашим клієнтам тільки найкраще, тому для всього асортименту гарантуємо актуальні ціни, детальні фото, характеристики та наявність.

Наша дружна команда фахівців готова поділитися своїм професійним досвідом та допомогти зробити обдуманий вибір перед покупкою. Незалежно від того, чи це інструмент для роботи, чи вибір розхідників – ми тут, щоб надати вам найкращі поради та підтримку.

Оперативна обробка замовлень – наша гордість! Ми робимо все можливе, щоб ви отримали свій товар максимально швидко. Крім того, ми доступні для консультацій та відповідей на ваші питання у будь-який час через телефон, чат на сайті, форум, розділ відгуків, а також у Telegram, Viber та Facebook Messenger.

Ми розуміємо, як важлива для вас безпека та впевненість у покупці. Тому, купуючи в KASKA, ви можете бути впевнені, що отримаєте свій товар або ми повернемо гроші. Ми цінуємо довіру наших клієнтів і завжди віддані високим стандартам обслуговування.

Ваші враження важливі для нас! Ми завжди готові до конструктивного діалогу та вдячні за будь-які пропозиції чи відгуки. Якщо у вас є ідеї щодо покращення або ви хочете поділитися своїм досвідом – напишіть нам на пошту kaskagroupua@gmail.com або kaskamanager@gmail.com. Ми завжди відкриті для співпраці та готові стати кращими для вас.
Місто: Харків
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy