Постачальник - Чоловічий одяг ОПТОМ від виробника

Активне

Чоловічий одяг ОПТОМ від виробника

Ми є провідним виробником якісного чоловічого одягу та шукаємо надійних оптових партнерів для розширення нашої дистриб'юторської мережі в Україні.


Як виробник ми пропонуємо:


Продукція виняткової якості, виготовлена із міцних та якісних матеріалів.


Конкурентоспроможні оптові ціни, які максимізують ваш прибуток.


Швидке та надійне виконання замовлення.


Гнучкі програми знижок та бонусів для наших постійних клієнтів.


У нас є успішний досвід постачання чоловічого одягу роздрібним торговцям по всьому регіону. Наш широкий асортимент продукції включає повсякденний одяг, які задовольнять різноманітні потреби ваших клієнтів.


Співпрацюючи з нами, ви отримаєте доступ до надійних поставок затребуваних товарів, що дозволить вам залишатися попереду конкурентів та розвивати свій бізнес. Ми прагнемо підтримувати наших оптових партнерів на кожному етапі шляху, від вибору продукту до управління замовленнями та за його межами.


Ми вітаємо можливість обговорити наші пропозиції та вивчити можливість взаємовигідного партнерства. Будь ласка, зв'яжіться з нами сьогодні, щоб дізнатися більше про нашу оптову програму і про те, як ми можемо допомогти вам досягти успіху на ринку чоловічого одягу.
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Відправимо кур'єрськими компаніями
Передплата
Галузь діяльності:
  • Одежа, взуття
Дата: 25.03.2024
Компанія
MonsterBrand
Ми виробник одягу
Від себе гарантуємо одну з найякісніших тканин на ринку.

Місто: Бурштин
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy