Постачальник - Оптовий продаж побутової хімії та дезінфекції від MDM Group.

Активне

Оптовий продаж побутової хімії та дезінфекції від MDM Group.

У нас є два варіанта співпраці. Перший, Ви можете розширити ваш асортимент нашою продукцією, зараз для нових клієнтів діє максимальна знижка до 35% від ціни РРЦ. Величина знижки буде залежати від кількості та об'єму замовлень.

Другий варіант - це виготовлення нашої продукції під Вашим брендом, виготовляємо під мінімальний об'єм замовлення - 5000 одиниць однієї номенклатури. Пропонуємо знижку від 35%, все залежить від кількості та об'єму замовлень.

Сертифікати та висновки всі є, від Вас потрібна тільки зареєстрована торгова марка. Вона буде на ліцьовій стороні продукту, а на тильній стороні будемо ми, як виробник та вся важлива інформація щодо продукції.


Також працюємо з дропшипперами.

Індивідуальні умови для оф.дистриб'юторів.
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Відправимо кур'єрськими компаніями
Передплата
Віддамо під реалізацію
Надамо відстрочку платежу
Галузь діяльності:
  • Побутова хімія, господарські товари
Дата: 04.01.2024
Компанія
MDM Group
Ми представляємо компанію MDM Group - виробника високоякісної побутової хімії та дезінфекційних засобів, що включають бренди MDM, Manorm, Чистолайн та Dast. Наша компанія, із 20-річним досвідом на ринку дезінфекції України, є лідером і найбільшим виробником та дистриб'ютором високоякісних засобів для дезінфекції та миття.
Ми пишаємося тим, що є українською компанією, яка має 5 сертифікатів відповідно системи управління якістю згідно з вимогами ISO Quality Austria. Це гарантує високу надійність, ефективність та безпечність нашої продукції в сфері дезінфекції та здоров'я.
Місто: Київ
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy