Постачальник - Провідний виробник повнораціонних готових комбікормів та кормових добавок.

Активне

Провідний виробник повнораціонних готових комбікормів та кормових добавок.

Шановний Дилере,


Компанія Комбіфід рада запропонувати вам співпрацю як майбутньому партнеру по продажу наших високоякісних комбікормів для тварин. Ми гарантуємо вам конкурентні ціни, гнучкі умови співпраці та великий асортимент продукції.


Переваги співпраці з нами:


- Знижки на оптові партії комбікормів.

- Індивідуальний підхід до кожного дилера.

- Підтримка в рекламній діяльності для підвищення продажів.

- Якість продукції, що відповідає найвищим стандартам.

- Готові обговорити деталі співпраці та відповісти на всі ваші питання.


З повагою,

Команда Комбіфід
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Доставимо на склад покупця
Відправимо кур'єрськими компаніями
Доставка на торгові точки
Доставимо кінцевому споживачу
Передплата
Пропонуємо маркетингову підтримку
Галузь діяльності:
  • Сільське господарство
Дата: 09.11.2023
Компанія
Комбіфід
Компанія ТОВ «Комбіфід» – провідний виробник повнораціонних готових комбікормів та кормових добавок для свійських тварин.

Продукція компанії – це високоякісні натуральні збалансовані комбікорма, білково-мінерально-вітамінні добавки, вітамінно-мінеральні добавки та премікси, які повністю задовольняють потребу у поживних і біологічно активних речовинах будь-яких вікових груп птиці, тварин та риби.

До складу оригінальних рецептур всіх продуктів компанії входять лише високоякісні натуральні, екологічно чисті компоненти: зернові, соєві і соняшникові шрот та макуха, амінокислоти, вітамінно-мінеральні суміші, які проходять суворий контроль якості на всіх етапах виробництва, що є запорукою здоров’я тварини та економічної вигоди господарства.

Гарантією якості також є те, що власними кормами ми годуємо і свої господарства. Ефективність використання наших кормів ви зможете оцінити за найкращою конверсією корму, хорошим приростам та високому збереженню поголів’я.

Як приклад, якщо використовувати готові комбікорма компанії ТОВ «Комбіфід», свині за 4,5-5 місці набирають вагу близько 100-110 кг, бройлери за 42 дні – до 2,8-3,0 кг, кролі за 77 – 2,5-2,7 кг, телята мають прирости понад 1кг/за добу, кури-несучки несуться навіть взимку.

В основі діяльності ТОВ «Комбіфід» лежить комплексне застосування новітніх технологій виробництва продукції та кваліфіковані консультації в усіх галузях тваринництва, розрахунок раціонів годування, складання індивідуальних кормових програм для підвищення рентабельності вирощування тварин в Україні.
Місто: Бровари
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy