Постачальник - Виробник еко пакування з натурального шпону

Активне

Виробник еко пакування з натурального шпону

Наша компанія "EcoBasket" – виробник пакування з деревини ( шпону) шукає дистриб'юторів дилерів та агентів, для розповсюдження товарів нашого виробництва. З асортиментом можна ознайомитися на сайті Ви отримаєте відповідального партнера і якісну продукцію, за якою не будеш соромитися перед вашими клієнтами. Крім цього ми держим низькі ціни. А якість не вступає і часто перевершує конкурентів (радимо зробити порівняльний аналіз).
Ищем партнеров в:
Донецька обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Відправимо кур'єрськими компаніями
Передплата
Галузь діяльності:
  • Тара та упаковка
Дата: 03.11.2023
Компанія
EcoBasket
Компанія виробляє паковання з шпону, яке використовується в різноманітних галузях, таких як продовольча промисловість, роздрібна торгівля, та багато інших. Вона виготовляється з деревини, що надає їй природний та естетичний вигляд. Шпонова упаковка може бути виготовлена у різних формах, таких як коробки, контейнери, корзинки та інші типи упаковки. Вона відома своєю міцністю, екологічностю та привабливим зовнішнім виглядом, що робить її популярним вибором для багатьох компаній, які цінують якість та естетику своїх продуктів.
Місто: Бородянка
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy