Постачальник - ШТУЧНІ ЯЛИНКИ ТА СОСНИ, ХВОЙНІ ГІРЛЯНДИ ТА РІЗДВЯНІ ВІНКИ

Активне

ШТУЧНІ ЯЛИНКИ ТА СОСНИ, ХВОЙНІ ГІРЛЯНДИ ТА РІЗДВЯНІ ВІНКИ

Вже 25 років ми створюємо вироби зі штучної хвої в Україні відповідно до європейських стандартів якості. Це стильні різдвяні вінки та гірлянди, гілочки хвої, ялинки та сосни різних кольорів та розмірів. У нас є як недорогі 30 см ялинки бюджетної категорії Classic, так і розкішні ялинки висотою 300 см категорії LUX. Завдяки високотехнологічному процесу виготовлення голки нашої литої ялинки мають реалістичний 3D ефект, правильну об'ємну форму та створюють приголомшливу імітацію живого дерева. Усі деталі виробів виготовлені із екологічно чистих матеріалів без запаху. Ми також подбали про зручність та дерева висотою від 220 см оснастили металевими підставками з коліщатками. Вони дозволяють легко переміщати дерево, не пошкодивши покриття підлоги і мають фіксатори, що гальмують.
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Доставимо на склад покупця
Відправимо кур'єрськими компаніями
Доставка на торгові точки
Доставимо кінцевому споживачу
Передплата
Галузь діяльності:
  • Сувенірна продукція, подарунки
Дата: 09.10.2023
Компанія
Бурундучок

Місто: Бровари
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy