Постачальник - Формуємо дилерів з продажу сільгосп машин та зап частин власного виробництва

Активне

Формуємо дилерів з продажу сільгосп машин та зап частин власного виробництва

Агропрайд ТОВ займається виробництвом с/г машин та зап частин з 2010 року.

Основна спеціалізація - глибокорозпушувачі серії Горинич.

Гнучка система знижок, додаткові міжсезонні знижки.
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Доставимо на склад покупця
Відправимо кур'єрськими компаніями
Доставка на торгові точки
Доставимо кінцевому споживачу
Передплата
Віддамо під реалізацію
Є сервіс і гарантійне обслуговування
Є навчання та консультації
Галузь діяльності:
  • Сільське господарство
Дата: 23.07.2023
Компанія
Агропрайд ТОВ
Агропрайд ТОВ – завод-виробник сільськогосподарської техніки та обладнання з власним конструкторсько-технологічним відділом та повним циклом виробництва.

Підприємство було засноване в 2010 році і починало свою діяльність як невелика торгуюча компанія, яка згодом переросла в виробниче підприємство з виробничою площею понад 3000 м2.

Нашими постійними клієнтами вже стали великі вітчизняні виробничі підприємства та понад 2000 компаній від невеликих господарств до великих холдингів як в Україні, так і за кордоном, яким ми пропонуємо ефективні рішення та технологічно обґрунтовану продукцію з індивідуальним підходом до кожного замовника.

Ми починали свою виробничу діяльність з виробництва зношуваних частин на ґрунтообробну та посівну техніку як імпортного так і вітчизняного виробництва. Маючи справу з виробами відомих світових брендів та конкретними проблемами фермерів, ми зібрали цінний досвід та навчились виготовляти розрізні диски (турбодиски), кронштейни турбодисків, бороздоочисники (очисники рядків) різної конфігурації та конструкції, диски Vertitill, культиваторні лапи, долота чизелів та глибокорозпушувачів, котки різної форми та призначення, стойки глибокорозрихлювачів.

Місто: Кременчук
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy