Постачальник - Шукаємо нових клієнтів

Активне

Шукаємо нових клієнтів

Доброго дня. Ми, компанія по виробництву чаю ТОВ "Карпатська скарбниця здоров'я". Ми є виробниками української натуральної чайної продукції та хотіли б співпрацювати з Вами. Наш сайт з каталогом продукції: (+ додаю окремий файл). Там ви можете ознайомитись з усією інформацією. На даний момент ми працюємо з Новусом, Таврією-В, Розеткою, Епіцентром, ЕкоМаркетом (на стадії укладання договору), Сільпо, Вопак (Ужгород), Айва Маркет (Вінниця). З приводу прайсу, поки такий. Але через декілька тижнів буде оновлений. Я находжусь теріторіально в Києві, тому готовий до всіх перемовин.
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Доставимо на склад покупця
Відправимо кур'єрськими компаніями
Доставка на торгові точки
Доставимо кінцевому споживачу
Передплата
Віддамо під реалізацію
Надамо відстрочку платежу
Галузь діяльності:
  • Продукти харчування, напої
Дата: 13.02.2023
Компанія
Карпатська скарбниця здоров'я
Компанія «Карпатська скарбниця здоров’я» представляє вашій увазі ексклюзивні за своїм складом фіточаї та фітосуміші, виготовлені з трав, вирощених та дбайливо зібраних на території Карпатських гір поблизу міста Трускавець Львівської області. Унікальність місця зростання трав полягає не тільки в екологічно чистій місцевості, а і в джерелах мінеральної води «Нафтуся», завдяки лікувальним властивостям якої Трускавець набув славу курорта світового масштабу. Цілющу силу води вбирають в себе наші трави, набуваючи особливу цінність для споживачів. Найкращі фахівці на кожному етапі виробництва фіточаїв та фітосумішей дбають про те, щоб ви отримали особливий продукт, якість якого підтверджено відповідними сертифікатами на державному рівні.
Місто: Трускавець
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy