Постачальник - Дозатор для олії, оцту та інших рідин "SMARTDOSER"

Активне

Дозатор для олії, оцту та інших рідин "SMARTDOSER"

Продам оптом інноваційні дозатори для олії, оцту та інших рідин "SMARTDOSER" власного виробництва під власною торговельною маркою. Дозатор представляє собою кришку з вмонтованим в неї мірним циліндром для стандартних ПЕТ-пляшок з олією, оцтом, соусами та іншими харчовими рідинами, в яких вони продаються. При цьому він одягається на пляшку з олією замість кришки та точно відмірює олію з пляшки об'ємом від 10 до 20 мілілітрів за один рух важеля дозатора. Кількість рідини, що необхідно налити, можна змінювати регулюванням шкали на дозаторі з точністю до півмілілітра. Корисний та необхідний для людей, які дотримуються здорового харчування, щоб не споживати лишні жири та калорії, надто жирну їжу, люблять смачно готувати, слідкують за своєю вагою, хочуть економно та раціонально використовувати дорогі харчові рідини та олію. При цьому відміряні рідини наливаються швидко, без концентрації уваги, а не "на око". Пристрій багаторазового використання, легко переставляється на нові пляшки з рідинами, виконаний з екологічно чистого поліпропілену з особливими властивостями. Дозатор запатентований як винахід та немає аналогів у світі. Торговельна марка проходить процес патентування в ЄС, США та КНР. Ще не надійшов для продажу за межі України, тому є перспектива для його реалізації за кордоном в якості дистриб'юторів.
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Відправимо кур'єрськими компаніями
Передплата
Надамо розстрочку
Галузь діяльності:
  • Побутова техніка (кухня, будинок, сад, город)
Дата: 28.09.2022
Компанія
Олег
Підприємство створене спеціально для виробництва та реалізації дозаторів для рідин. Інтелектуальна власність на вироби та торговельну марку захищена в Україні та проходить процес реєстрації за кордоном.
Місто: Світловодськ
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy