Постачальник - Оптовий постачальник розчісок JANEKE 1830 SUPERBRASH

Активне

Оптовий постачальник розчісок JANEKE 1830 SUPERBRASH



Janeke - це італійський бренд, який відомий своїми високоякісними аксесуарами для догляду за волоссям. Від моменту заснування в 1830 році, бренд Janeke завжди віддавав перевагу майстерності виробництва, адже його вироби неперевершені в своїй категорії.


Ми пропонуємо оптове постачання розчісок для волосся Janeke Superbrush!

Бренд Janeke забезпечує максимальний комфорт та задоволення під час використання, завдяки інноваційному дизайну та високим стандартам виробництва.


Janeke відомий своїми високоякісними аксесуарами для догляду за волоссям. Кожен виріб Janeke виготовлений з використанням найкращих матеріалів, що гарантує їхню надійність і довговічність.

Janeke пропонує оригінальний дизайн, який вирізняється серед інших брендів.

Janeke ставить комфорт своїх клієнтів на перше місце. Гребінці бренду Janeke мають оптимальний розмір та вагу, що дозволяє легко користуватися ними в будь-який момент.


Отже, якщо ви цінуєте високу якість, ексклюзивний дизайн, різноманітність та комфорт використання, то продукти бренду Janeke стануть ідеальним вибором для вас.


Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Доставимо на склад покупця
Відправимо кур'єрськими компаніями
Доставка на торгові точки
Доставимо кінцевому споживачу
Передплата
Галузь діяльності:
  • Парфуми, косметика, здоров'я
Дата: 23.07.2023
Компанія
"SHOP Janeke Superbrush"
Ми є оптовими постачальниками розчісок Janeke Superbrush, співпрацюємо з офіційним дистриб'ютором в Україні!
Розчіска Janeke Superbrush - гребінець виконаний з якісного пластику зі спеціально закругленими кінчиками зубів, які допоможуть швидко і ефективно розчесати волосся.
Розчіска дбайливо масажує шкіру голови, не травмуючи її і не пошкоджуючи волосся.
Гаряче повітря фена розподіляється настільки рівномірно, що не травмує шкіру голови, не сушить локони і волосся висушене за кілька миттєвостей без жодної шкоди. З цього моменту укладання з JANEKE буде ультра легким і швидким навіть для самих неслухняних і впертих волосся!
У наявності широка кольорова палітра кольорів!
Місто: Харків
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy