Постачальник - Постачання гумотехнічними виробами підприємств

Активне

Постачання гумотехнічними виробами підприємств

Наша компанія пропонує наступні ГТВ вироби:


- Автодорожка

- Техпластина

- Рукава гумові

- Суміші гумові

- Ущільнювачі гумові

- Трубки гумові

- Вакуумні трубки

- Морозостійкі трубки

- Харчові трубки

- Силіконові трубки

- Теплостійкі трубки

- Трубки МБС (маслобензостійкі)

- Трубки ТМКЩ

- Уніфіковані трубки

- Пароніт


Офіс компанії знаходиться в місті Київ, персонал складається з досвідчених фахівців в різних галузях нашої діяльності. Маємо власну виробничу лінію на базі одного з найбільших підприємств України, працюємо на українському ринку і на сьогоднішній день нашими постійними клієнтами стали понад 1260 підприємств України.
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Відправимо кур'єрськими компаніями
Галузь діяльності:
  • Гуми і пластмаси
Дата: 22.01.2021
Компанія
ТОВ "ТРЕЙДЕСС УКРАЇНА"
Компанія ТОВ "ТРЕЙДЕСС УКРАЇНА" - працює на ринку постачання гумотехнічними виробами підприємств з 2006 року. Команда ТОВ "ТРЕЙДЕСС УКРАЇНА" складається з досвідчених фахівців в гумотехнічної галузі, що дозволяє забезпечувати виробами будь-яке виробництво або роздрібний бізнес. Рукава, шнури, трубки, техпластини, прокладок, пароніт - технічні вироби з гуми за вигідною ціною потрібні на кожному промисловому підприємстві України.

Основна діяльність компанії спрямована на виробництво гумових ущільнювачів, силіконової і харчової гуми. Можливість швидкого і правильного виготовлення матриць для неформових гумових виробів за кресленнями, а так само є велика кількість готових матриць (фильер), що дозволяє отримати максимально швидко якісну продукцію по ущільнювачів.
Місто: Київ
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy