Постачальник - Сухі будівельні суміші Eloxid

Активне

Сухі будівельні суміші Eloxid

Виробник сухих будівельних сумішей ТОВ «Елоксід» запрошує партнерів - профільні магазини, склади, інтернет-магазини, будівельні компанії до співпраці в якості офіційного представника та реалізатора продукції ТМ Елоксід.


Ми пропонуємо взаємовигідне партнерство та комфортні умови співпраці, гарантуємо якісну продукцію, вчасні поставки замовлень, чітку цінову політику. Також ми надаємо необхідну консультацію та документацію, інформаційну і рекламну продукцію, ексклюзивні пропозиції, акції та знижки, забезпечуємо рекламну активність в ЗМІ та інтернет-ресурсах, участь в профільних виставках.


Асортимент продукції:


• клеючі суміші

• кладочні та штукатурні суміші

• суміші для оздоблення фасаду

• суміші для влаштування підлог

Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Доставимо на склад покупця
Доставка на торгові точки
Доставимо кінцевому споживачу
Передплата
Віддамо під реалізацію
Надамо розстрочку
Надамо відстрочку платежу
Є навчання та консультації
Пропонуємо маркетингову підтримку
Галузь діяльності:
  • Будівельні матеріали та конструкції
Дата: 14.11.2020
Компанія
ТОВ "Елоксід"
Компанія ТОВ "Елоксід" спеціалізується на розробці, виробництві та продажі будівельних матеріалів. Продукція бренду Eloxid включає оздоблювальні будівельні матеріали, такі як: клейові розчини, шпатлівки, гіпсові розчини та штукатурки, полімерцементні штукатурки та вирівнюючі суміші для підлоги.
Місто: Київ
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy