Постачальник - 3D пазли

Активне

3D пазли

Ми є українським виробником з Ужгорода, який спеціалізується на створенні та виготовленні нестандартної продукції і ми завжди відкриті до взаємовигідної співпраці. Сьогодні ми пропонуємо унікальні картонні 3D пазли, які створюються за авторською технологією.


Отже, до справи.


1. Будучи виробником, ми приділяємо велику увагу якості продукції та її екологічності. Тому Ви будете впевнені, що споживач отримує якісний товар, який є безпечним для його здоров’я та довкілля.

2. Беручи до уваги попередній пункт, ми прагнемо створити максимально клієнт-орієнтовану екосистему і готові зробити все, щоб наші споживачі були задоволеними.

3. Ми пропонуємо хороші ціни на нашу продукцію для Партнерів.

4. Умовами співпраці передбачені додаткові бонуси в залежності від обсягів продаж.

5. Завдяки співпраці з ІТ-партнером, ми пропонуємо широкі можливості для автоматизації процесу нашої співпраці.
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Доставимо на склад покупця
Відправимо кур'єрськими компаніями
Доставимо кінцевому споживачу
Є навчання та консультації
Пропонуємо маркетингову підтримку
Галузь діяльності:
  • Дитячий світ
Дата: 11.06.2020
Компанія
ТОВ "ДЕЙЗІЗАЙН"
Компанія Daisy Sign є молодою компанією на ринку України. Проте її історія почалася ще у 2003 році зі створення невеликого офісу під назвою Рекламна Крамниця. Молода та амбітна команда дуже швидко здобула славу професіоналів, які спеціалізуються на виготовленні нестандартної рекламно-сувенірної продукції та складних інженерних конструкцій для оздоблення фасадів будівель та інтер’єрів. Попри основну діяльність, постійно створювалися цікаві продукти для широкого кола споживачів переважно з дерева або картону. Завдяки нестандартним підходам та інженерному таланту, вони завжди були досить оригінальними та мали велику популярність у покупців. З 2008 року цей напрямок діяльності переріс у проект SolidWood. Завдяки постійним експериментам та розробці, продуктова лінійка на сьогодні складається з більш ніж 30 видів товарів переважно дитячої тематики.

У зв’язку з бажанням концентруватися на створенні нестандартних та оригінальних продуктів, у 2018 році на базі Рекламної Крамниці та SolidWood і було створено компанію Daisy Sign. За короткий час було допрацьовано промислові зразки та налагоджено серійне виробництво декількох груп товарів. Паралельно триває кропітка та творча праця по створенню нових оригінальних видів товарів різного рівня складності. По мірі завершення експериментальної частини розробки та налагодження виробництва ми постійно виводимо нові цікаві товари на ринок. Таким чином, ми є українським виробником з Ужгорода, який спеціалізується на створенні та виготовленні нестандартної продукції.
Місто: Ужгород
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA