Постачальник - Продам оптом Електронная сигарета pod-system «TUGBOAT Original»

Активне

Продам оптом Електронная сигарета pod-system «TUGBOAT Original»

Електронна сигарета pod-system «TUGBOAT Original» (350 ~ 400 затяжок) TUGBOAT (original) - нова, унікальна технологія випаровування, електронна сигарета другого покоління (NEW 2019) розроблена американськими вченими з використанням нікотинової солі! Соляний нікотин - це речовина, збалансована за рівнем кислотності (pH) з організмом людини. Основна ідея в тому, що рідини, створені на основі соляного нікотину, володіють кращим рівнем «накуреності» - насичення і утамування нікотинового голоду відчуваються набагато швидше.Також в організмі соляний нікотин зберігається довше, ніж звичайний. Тим самим, потреба в постійному палінні знижується. Соляний нікотин схвалений FDA (Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США). Ця інстанція славиться в усьому світі своїми ретельними перевірками, тому її схваленню прийнято довіряти. Використання електронної сигарети другого покоління TUGBOAT pod-system, дозволить Вам парити непомітно для оточуючих завдяки малій кількості виробленої пари.

Переваги: ​​Одноразова електронна сигарета, розрахована на 350 ~ 400 затяжок.

Різновиди смакових категорій TUGBOAT Original: Cola, Mango, Grape, Watermelon Ice, Fruit Tea, Coffee & Tobacco, Leche Ice, Lime Mint, Double Apple, Mixed berries;

Практичність і комфорт у використанні (без кнопок), не вимагає підзарядки, заправок рідинами, заміни картриджів. Нетоксичний і нешкідливий легкий пар для навколишнього середовища, завдяки дії батареї і розпилювача. Завдяки соляному нікотину, TUGBOAT Original сприяє повільній відмові від куріння! Органічна нікотинова сіль, менш дратує, уникає прямого попадання нікотину в організм, знижуючи стимуляцію і навантаження від куріння на тіло людини.

Рідина - розроблена спеціально для TUGBOAT original американською лабораторією. Масло з сіллю нікотину має більш тривалий термін зберігання, а сіль нікотину є більш стабільною, ніж нікотин з «вільною основою». TUGBOAT (original) - компактність, термостійкість, антибактеріальність. В цілому, перехід від традиційних сигарет до електронної сигарети другого покоління TUGBOAT (original), приведе Вас до більш здорового життя. У електронної сигарети TUGBOAT Original pod-system немає процесу горіння, тому немає ні смоли, ні канцерогену. Невелика кількість соляного нікотину в димній олії для полегшення тяги. Тому вам не потрібно турбуватися про те, що ви потрапили «в іншу яму», навіть якщо TUGBOAT Original використовується замість тютюнових виробів, вона на 95% менш шкідлива, ніж традиційні сигарети.

Найменування продукту: Одноразова оригінальна електронна сигарета другого покоління TUGBOAT Original (NEW 2019)

Склад: натуральний ароматизатор «в асортименті», пропіленгліколь, рослинний гліцерин, нікотинова сіль

Параметри: Розмір: 90 * 20 * 7 мм Соляний нікотин: 50 мг / мл Вага: 15 грам Напруга: 280 mah Об'єм димового масла: 1,6 мл ~ 400 затяжок

Переключатель: кнопки відсутні (повітряний перемикач)

Ищем партнеров в:
Львівська обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Доставимо на склад покупця
Відправимо кур'єрськими компаніями
Доставка на торгові точки
Доставимо кінцевому споживачу
Передплата
Галузь діяльності:
  • Сувенірна продукція, подарунки
Дата: 13.03.2020
Компанія
Виталий

Місто: Львов
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA