Постачальник - Продажа масел и смазок

Активне

Продажа масел и смазок

ТОВ «Миля» є надійним постачальником промислових олив та мастил, ряду європейських виробників.

ТОВ «Миля» пропонує оливи та мастила ТМ JASOL , ТМ REVLINE, ТМ Rheinol та ТМ Qualitium – безпосередньо з заводу виробника мастильних матеріалів , який динамічно розвивається, інвестує в нові технології, використовує висококваліфікованих фахівців і реалізує безліч передових науково-дослідних і дослідно-конструкторських робіт.

Асортиментний перелік мастил становить понад 200 найменувань,основні напрямки в яких виготовляються, це моторні оливи до вантажних автомобілів; трансмісійні оливи; оливи для промислових редукторів; оливи для турбін; багатофункціональні оливи для сільськогосподарської та будівельної техніки; оливи для локомотивів та морських і річкових суден; гідравлічні оливи, компресорні оливи; пластичні змазки; антифризи, гальмівні рідини та омивачі; оливи для садівничого інструменту та техніки; оливи для металообробки, та термічного закалювання; індустріальні оливи, що призначені для змащування станків та верстатів; та інші в залежності від сфери застосування.

Запропоновані нами мастила – це ідеальне поєднання високої якості , яке є результатом проведених досліджень, ретельно відібраної якісної сировини, а також доступної ціни, виготовляються та доставляються із дотриманням заходів із збереження довкілля.

Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Доставимо на склад покупця
Передплата
Галузь діяльності:
  • Транспорт: авіа, залізничний, водний, спецтехніка
Дата: 25.11.2019
Компанія
ТОВ «Миля»
ТОВ «Миля» - експортно-імпортна компанія, що провадить свою діяльність у сфері неспеціалізованої оптової торгівлі та посередництві, і є надійним постачальником на ринку послуг у сфері оптової торгівлі з 2017 року. В 2019 році Всеукраїнським галузево-аналітичним центром та INTERNATIONAL BUSINESS COMMUNITY, LTD за результатами проведеної аналітики ТОВ "МИЛЯ" внесено до Реєстру надійних та інвестиційно привабливих підприємств. Реєстр формує перелік підприємств, які рекомендовані до співпраці, укладання довгострокових угод, залучення інвестицій та довгострокового кредитування. ТОВ «Миля» було визнано кращою компанією 2019 року в сфері неспеціалізованої оптової торгівлі
Місто: Киев
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy