Постачальник - ТМ " Парада " виробник жіночого одягу, оптовий постачальник

Активне

ТМ " Парада " виробник жіночого одягу, оптовий постачальник

ТМ " Парада" виробник якісного жіночого одягу, до вашої уваги весь асотримент жіночого одягу, жакети, брюки, спідниці, сукні, блузи, блейзери ,пальто. Працюємо на умовах оптових поставок. Гарантуємо якість продукції , швидкі терміни обробки замовлення і доставки товару.
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Доставимо на склад покупця
Відправимо кур'єрськими компаніями
Доставка на торгові точки
Передплата
Галузь діяльності:
  • Одежа, взуття
Дата: 15.11.2019
Компанія
ТМ " Парада" ПрАТ" Ужгородська швейна фабрика"
На українському ринку торгова марка “Парада” з'явилась у 1998 році. Перша ж колекція від “Паради” була учасником показу на “Сезонах моди”, що стало чудовою презентацією нового бренду. Шанувальники віддають перевагу ТМ “Парада”, перш за все, за оптимальне поєднання якості, модного стилю та ціни. В основі колекцій – класичний діловий одяг для жінок, який органічно поєднує строгість стилю з вишуканою романтичністю та оригінальністю.

Про високий рівень колекцій свідчать відзнаки за участь у міжнародних та вітчизняних фестивалях моди, в тому числі, таких престижних, як “Сезони моди” та “Київський подіум”.
Вся продукція ТМ “Парада” сертифікована і відповідає стандартам ДСТУ.
Місто: м.Ужгород
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy