Постачальник - ОПТ и дропшиппиг оригинальных вещей Nike, товар сертифицирован! Подробности в личку

Активне

ОПТ и дропшиппиг оригинальных вещей Nike, товар сертифицирован! Подробности в личку

Ми команда ForTeens, поширюємо дитячий, підлітковий та дорослий одяг з Європи. Ми – офіційний дилер в Україні. Більш ніж 80% брендів у нас сертифіковане, детальніше про це на нашому сайті.

Наша мета – це зробити доступнішим придбання європейського одягу для наших покупців.

В нашій компанії працюють висококваліфіковані спеціалісти з підбору найкращого та доступного одягу та взуття індивідуально для Вас. Ми налаштовані на забезпечення швидкої та максимально інформативної відповіді на будь-яке запитання. Наша ціль надавати Вам не тільки одяг високої якості, але і заряджати позитивом від покупок в інтернеті!

З нами у вас є відмінний шанс заробляти в свій вільний час за допомогою СП, Дропшіппігу або ОПТу детальніше про умови тут

Ми працюємо над тим, щоб зробити ваше життя модним та стильним
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Галузь діяльності:
  • Одежа, взуття
Дата: 24.09.2019
Компанія
4TeensShop

Місто: Ужгород
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy