Постачальник - Натуральні Фруктові Дистиляти

Активне

Натуральні Фруктові Дистиляти

«Перша закарпатська палинчарня» – єдине підприємство в нашому краї, яке офіційно розпочало виробництво міцних алкогольних напоїв з плодових спиртів – традиційних для Закарпаття натуральних фруктових дистилятів, відомих як палинка.


Пропонуємо до вашої уваги лінійку міцних алкогольних напоїв, вироблених з власного фруктового спирту за Європейською технологією на новому устаткуванні. Наш продукт не має аналогів в Україні та є першим та єдиним офіційним виробником фруктових дистилятів.
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Доставимо на склад покупця
Відправимо кур'єрськими компаніями
Доставка на торгові точки
Передплата
Віддамо під реалізацію
Надамо відстрочку платежу
Є навчання та консультації
Надамо допоміжне та торгівельне обладнання
Пропонуємо маркетингову підтримку
Проведемо заходи щодо стимулювання збуту
Галузь діяльності:
  • Продукти харчування, напої
Дата: 29.07.2019
Компанія
ТОВ "Агрофруктсервіс"
«Перша закарпатська палинчарня» – єдине підприємство в нашому краї, яке офіційно розпочало виробництво міцних алкогольних напоїв з плодових спиртів – традиційних для Закарпаття натуральних фруктових дистилятів, відомих як палинка.

Торгові марки «Палиночка» та «Перша закарпатська палинчарня» належать ТОВ «Агрофруктсервіс» і були зареєстровані у 2016-2017 роках. Підприємство має на меті відродження «палинковаріння», удосконалення славного міцного напою і при цьому максимальне збереження його природного плодового аромату, упровадження культури споживання справжніх фруктових дистилятів.
Завод «Агрофруктсервіс» має найсучасніше технологічне обладнання, що виготовлене на замовлення в Європі і відповідає найсуворішим критеріям та вимогам ЄС. Тестування повного процесу виробництва, навчання персоналу підприємства тривало під контролем спеціалістів Асоціації палинкарів Угорщини – «Посольства Угорської Палинки» (Будапешт)
Місто: Ужгород
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA