Постачальник - Регіональний представник (дилер) американських систем очищення повітря і води

Активне

Регіональний представник (дилер) американських систем очищення повітря і води

Наша кампанія «Віта-Екс», створена з метою просування на світовому ринку інноваційних інтелектуальних систем Екологічної Безпеки Приміщень - унікальні очищувачі повітря, очищувач-іонізатор води, холодне прання та інше, торгових марок Vollara (США) і activTek (США)*, що є визнаними лідерами у виробництві безфільтрових очищувачів повітря побутового, комерційного і промислового призначення, а також систем очищення повітря для HVAC (системи очищення повітря монтовані в вентиляційні канали).


Про світове визнання наших технологій говорить той факт, що тільки продукція Vollara і activTek володіє ексклюзивним правом застосування спеціального знака Фонду Космічних Технологій SPACE та нагороджена спеціальним сертифікатом NASA, що і підтверджує у своєму посланні Директор Space Foundation пан Кевін Кук, і застосовується для очищення повітря на орбітальних космічних станціях.


«Я радий підтвердити, що Vollara і activTek повністю сертифіковані і уповноважені Space Foundation (Фондом Комічних Технологій) використовувати офіційний знак технології Certified Space Technology для маркетингової та комунікаційної діяльності у відповідності з нашою угодою сертифікації. Крім того, тільки продукція Vollara і activTek, ActivePure (RCI *) ексклюзивно визнана технологією, сертифікованої Space Foundation (Фондом Космічних Технологій). Це визнання є неприпустимим для всієї іншої продукції і ні одна організація не може стверджувати і застосовувати це спеціальне ексклюзивне позначення. Як цінний корпоративний партнер має статус ексклюзивного космічної технології Space Certification Program Vollara і activTek грають важливу роль в наших спільних зусиллях щодо поліпшення громадської обізнаності населення в питаннях космічних технологій. Ми вдячні, що продукція Vollara і activTek з космічними технологіями (Space Technology), підвищує якість життя тут на Землі.»


Технології, які ми використовуємо, були протестовані в університетах і лабораторіях світового рівня, таких як Канзаський Університет (США) та Університет Цинциннаті. Які довели і показали чудовий результат в швидкості і ефективності очищення повітря і знезараження поверхонь не завдаючи шкоди людині, тварин і рослин. Детальніше - https://vita-ex.com/tehnolgiyi.html .


Усвідомлення нами факту, що здоров'я і добробут в ХХI столітті повністю залежить від того що ми споживаємо, спонукало нас звернути увагу на такі аспекти життєдіяльності людини як:

- екологічна чистота і біологічна безпека повітря приміщень;

- якісний склад питної води, яку ми споживаємо і її вплив на організм;

- вплив побутової хімії на людину і можливі довгострокові негативні наслідки;

- синергетичний негативний ефект за все, що вище перераховано.


Саме тому ми заснували свій бізнес на просуванні екотехнологій, які дають можливість дихати Чистим і Живим Повітрям в закритих приміщеннях, а не тільки в лісі і на курортах. Швидко позбутися астми і алергії, забути про хвороби і нездужання. Застосовувати в побуті Живу, лужну і структуровану Воду з високими антиоксидантними властивостями (ОВП до -600 од.). Прати одяг і білизни без застосування хімічних інгредієнтів, які є алергеном № 1.


Мета нашої компанії і її бачення полягає в тому, що потрібне активне освоєння і застосування якісно більш високих технологій, таких як:

- побутові прилади очищення повітря Vollara (FreshAir, AP 3000, FreshAir Box);

- системи для промислового очищення повітря activTek - INDUCT;

- іонізатор води Vollara;

- система прання без порошку LaundryPure;

- система очищення і обігріву повітря.

не тільки в побуті, але і на виробництві, що дозволить в найкоротші терміни змінити життя людей на Землі в кращу сторону і додасть всім нам більшої радості буття!


Для досягнення швидкого і високоякісного результату в даній області ми об'єднали в рамках нашої компанії унікальних фахівців не тільки в Україні, але і по всьому світу.


Ми пропонуємо всім зацікавленим співробітництво в просуванні Інноваційних Екологічних Технологій Vollara і activTek на території України і країн СНД, всім, хто згоден з нашими тезами і готовий брати активну участь у розвитку бізнесу екотехнологій.


Ми шукаємо активних людей мають адміністративний ресурс в різних сферах народного господарства (тваринництво, птахівництво, зернозберігання, м'ясопереробка, молочна промисловість, мережеві магазини, сфери обслуговування і відпочинку і т.д.) для взаємовигідного співробітництва.


Ми запрошуємо до співпраці всіх, хто розуміє актуальність напрямку Екосфера, хто бажає розширити напрямки в бізнесі, або почати свою справу, засновану на довгостроковій перспективі розвитку даної галузі тому живе чисте повітря і лужна, антиоксидантна жива чиста вода - це основа самого Життя на Землі.


Ми пропонуємо взаємовигідне співробітництво в сфері просування екотехнологій всім, хто бажає виступити Агентом по роботі в різних галузях: с/х господарство, сфери послуг і відпочинку; торгівля і переробка, навчальні і мед заклади та інші.
Ищем партнеров в:
Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Доставимо на склад покупця
Відправимо кур'єрськими компаніями
Доставка на торгові точки
Доставимо кінцевому споживачу
Передплата
Є сервіс і гарантійне обслуговування
Є навчання та консультації
Надамо допоміжне та торгівельне обладнання
Пропонуємо маркетингову підтримку
Галузь діяльності:
  • Промисловість, прилади, автоматика
Дата: 31.05.2019
Компанія
ФОП Сахно Владимир Владимирович
Годовая мощность производства сапропеля – 150 – 200 тонн в год.
Рынки сбыта: Украина, экспорт.
Місто: Бровары
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy