Постачальник - Столи із масиву ясена для барів, кафе та ресторанів від виробника!

Активне

Столи із масиву ясена для барів, кафе та ресторанів від виробника!

Пропонуємо вашій увазі столи "КАБАРЕ" нашого виробництва на металевій опорі зі стільницею із МАСИВУ ЯСЕНА для кафе, барів та ресторанів!

Наші переваги

натуральне дерево;

преміум матеріали;

гарантія якості;

швидке виробництво;

вибір кольору;

вибір розміру.
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Відправимо кур'єрськими компаніями
Передплата
Галузь діяльності:
  • Меблі і інтер'єр
Дата: 07.05.2019
Компанія
Ювуд
Меблева фабрика YWOOD знаходиться в Україні в самому серці Карпат – високогірному селі Турички. Спеціалізується на виробництві меблів з натуральної деревини. Маючи великий досвід у виробництві меблів і постійно вивчаючи ринок попиту, ми прагнемо запропонувати Вам виключно якісні меблі, ідучи в ногу з часом. З 2010 року наша продукція була представлена на ринку України під торговою маркою «Меблі Карпат». З 2019 року наша компанія є членом української асоціації меблевиків (УАМ).
Наше виробництво бере початок від свіжоспиляної дошки до готових виробів, проходячи всі необхідні етапи обробки.
На виробництві організований випуск як серійної продукції (столи, стільці, ліжка та ін.), так і меблів під індивідуальне замовлення та для HoReCa.
В основному у виробництві ми використовуємо такі породи дерев, як: дуб, ясен, бук.
В усіх наших виробах ми використовуємо перевірену часом фурнітуру та оздоблювальні матеріали ( олії, двокомпонентні поліуретанові лаки, акрилові лаки, емалі, лаки на водній основі) європейських та американських виробників.
Окрім готової продукції, також пропонуємо напівфабрикати з дерева: каркаси стільців, стільниці, опори для столів, фасади та інше.

Місто: Ужгород
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA