Постачальник - Moser Animalline

Активне

Moser Animalline

Ми офіційні представники компанії «Moser animalline» пропонуємо співпрацю з нами.


MOSER – провідний європейський виробник машинок для стрижки тварин, а також інструментів по догляду за шерстю тварин, що задає найвищі стандарти в цих сферах, бренд з багатими традиціями, є частиною міжнародної корпорації Wahl Clipper Corporation (США) – лідера машинок для стрижки тварин .

Всі професійні інструменти Moser для грумінгу, так само як і ножові блоки, розробляються і виробляються на новітньому обладнанні. Розташоване це виробництво в Німеччині на заводі WAHL GmbH в містечку Унтеркірнах району Шварцвальд.


Будемо раді бачити Вас серед своїх клієнтів, раді отримувати від Вас замовлення та наладити з Вашою компанією довгострокову співпрацю.


Дякуємо за увагу !!!

З повагою

Тарас

Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Відправимо кур'єрськими компаніями
Доставка на торгові точки
Доставимо кінцевому споживачу
Є сервіс і гарантійне обслуговування
Є навчання та консультації
Надамо допоміжне та торгівельне обладнання
Галузь діяльності:
  • Зоотовари
Дата: 28.12.2018
Компанія
Moser Animalline

Місто: Чернівці
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA