Постачальник - ENERGIO

Активне

ENERGIO

ТМ «Energio» пропонує Вам співпрацю на території України.

Ми пропонуємо конкурентний продукт якій дасть Вам змогу збільшити свій асортимент та примножити прибутки свого підприємства.

Продукція Energio буде складати конкуренцію таким торговим маркам як: ІЕК, Аско, E-Next.

Ми пропонуємо електро-монтажну продукцію нашого виготовлення.
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Відправимо кур'єрськими компаніями
Передплата
Пропонуємо маркетингову підтримку
Галузь діяльності:
  • Електротехнічна продукція
Дата: 19.12.2018
Компанія
ENERGIO
Компанія ENERGIO - Європейський виробник електротехнічних товарів для комплексних електромонтажних рішень. Ми пропонуємо широкий асортимент товарів різних категорій
Наш асортимент завжди зростає, а на даному етапі можемо надати вам такі товари в наявності як:
- модульне обладнання;
- вилки і розетки;
- електромонтажні вироби;
- прилади та сигналізації;
Ми стежимо за всіма інноваціями на ринку і виробляємо товари відповідають цьому. Тому кількість позицій буде стрімко рости і поліпшуватися.
Компанія ENERGIO гарантуємо якість продукції, так як виготовлення всієї продукції проходить на високоавтоматизованих виробництвах і підтверджені сертифікатом якості. Весь товар проходить багаторівневий контроль на кожному етапі виробництва.
Ми не прагнемо бути кращими на ринку, ми хочемо стати кращими для Вас. Тому ми гарантуємо якісний і сертифікований продукт за найдоступніші ціни на ринку.
Місто: Киев
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy