Постачальник - Прямі поставки автозапчастин з Польщі, Німеччини, США, ОАЕ.

Активне

Прямі поставки автозапчастин з Польщі, Німеччини, США, ОАЕ.

AG24 - Прямий імпортер автозапчастин з Польщі, Німеччини, США, ОАЕ. Наша команда займається поставками автозапчастин більше 10 років. За цей час, у нас злагодженні, ділові контакти з такими гуртовими складами, як: InterCars PL, Inter-team, PolCar, AutoPartner

ProfiAuto, Zatoka та хороші умови з постачанням оригінальних запчастин на німецькі, японські та американські авто. Також більше 20тис.позицій в наявності.


Ціни та умови співпраці,обговорюються в тел.режимі. Доступ до наших баз та прайс-листи - НАДАЮТЬСЯ. Поставки здійснюємо на сто, магазини, Інтернет-магазини, оптові покупці та роздріб, по всій території України.


Ми зацікавленні в розширенні ринку збуту, та пропонуємо вигідні умови для співпраці. Ми надаємо усю необхідну інформацію, консультації, бази-даних з нашими торговими умовами та надійність і чесність. З цим ресурсом, при бажанні, можна розпочинати бізнес автозапчастин з нуля.


Варіант співпраці 1 - Інтернет-магазин:

Якщо у Вас є інтернет-магазин по продажі автозапчастин.

- Ми, як прямі постачальники надаємо Вам прайс-листи усіх оптових складів в Польщі та оригіналу, практично по всіх марках авто. (оновлення прайсів-щодня, або по домовленості)

- Ви вигружаєте прайси, з своєю націнкою на сайт

- Ваші цільові клієнти роблять замовлення, після чого Ви надсилаєте їх нам і ми відправляємо на Вас, або прямо на клієнта (дробшипінг)

- Оплата - обговорюється індивідуально


Терміни поставок:

Замовлення Польща (InterCars PL, Inter-team, PolCar, AutoPartner, ProfiAuto, Zatoka) - на протязі тижня.

Поставка - середа-четвер. - зимовий перід. Два рази в тиждень - весна-літо-осінь.

Замовлення Оригінал (Mercedes. BMW, WV, Audi, Seat, Skoda, Opel, Ford, Toyota, Nissan, Honda та інші...) - на протязі тижня.

Поставка Оригінал - Німеччина 7-14днів. США - 14-25днів.


Варіант співпраці 2 - СТО, Автомагазини, Фірми по підбору запчастин.

Після обговорення співпраці, ми надаємо повний доступ до наших баз та гуртових цін з наявністтю, та з індивідуальними торговими умовами.

Ви безпосередньо підбираєте і обробляєте, замовлення своїх клієнтів і надсилаєте нам список артикулів (номерів) запчастин. Ми відповідно обробляємо їх, та привозимо на Україну. Після чого відправляємо Вам, або Вашим цільовим клієнтам на пряму.


Терміни поставок:

Замовлення Польща (InterCars PL, Inter-team, PolCar, AutoPartner, ProfiAuto, Zatoka) - на протязі тижня.

Поставка - середа-четвер. - зимовий перід. Два рази в тиждень - весна-літо-осінь.

Замовлення Оригінал (Mercedes. BMW, WV, Audi, Seat, Skoda, Opel, Ford, Toyota, Nissan, Honda та інші...) - на протязі тижня.

Поставка Оригінал - Німеччина 7-14днів. США - 14-25днів.


Варіант співпраці 3 - На *Домашніх умовах*

Якщо у Вас немає інтернет-магазину чи автомагазину у Вашомі місті, але Ви знаєте, як підібрати правильну запчастину і є великий попит на них, чи працюєте на фірмі, де є постійна потреба на ремонт машин. Можемо Вам запропонувати гуртові ціни і доставку усіх необхідних деталей.

Специфіка співпраці проста: Ви зкидуєте потрібний список запчастин, ми привозимо їх Вам.


Станемо Вашим, надійним постачальником!

Зв*язок за телефоном або через E-mail/Viber.
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Доставимо на склад покупця
Відправимо кур'єрськими компаніями
Доставка на торгові точки
Доставимо кінцевому споживачу
Передплата
Віддамо під реалізацію
Надамо розстрочку
Є навчання та консультації
Надамо допоміжне та торгівельне обладнання
Галузь діяльності:
  • Авто-, мото-, велотехніка
Дата: 06.12.2018
Компанія
AG24
AG24 - прямі поставки автозапчастин. Без посередників. Кращі умови співпраці та гарантія якості.
Місто: Львів
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy