Постачальник - LED Лампи, Прожектори: ТМ Ecolamp. Гурт і Дрібний Гурт.

Активне

LED Лампи, Прожектори: ТМ Ecolamp. Гурт і Дрібний Гурт.

LED лампочка світлодіодна Ecolamp.(у асортименті).

Форми: Груша, Шар, Свічка.

Дуже економічна і довговічна.

Термін експлуатації : 50 000 годин.

Стандартний цоколь - E27, Е14.

Температура світла : - 3000 K.,4100 К.

Світлодіоди: Epistar.

Споживана потужність Груша (7,10,12,15w). Шар (5w) Свічка (6w).

Ціни від: 35 грн.


Світлодіодні прожекторы.

Світлодіодний прожектор LED (10w, 20w, 30w, 50w, 100w) 6500k IP65 ТМ Eсolamp - це сучасна і найкраща заміна галогенних, люмінесцентних ламп і ламп розжарювання. При створенні цих прожекторів використовується алюміній і скло, а сучасна конструкція і дизайн забезпечують надійний потік світла з оптимальним кутом розсіювання. Прожекторы ТМ Eсolamp м'яко реагують на навантаження при включенні і виключенні, не випромінюють ультрафіолет, не містять ртуті і інших шкідливих для здоров'я людини речовин, тому не потребують спеціальної утилізації. Застосовуються для загального освітлення житлових, підсобних і офісних приміщень Широкий асортимент дозволить зробити правильний вибір навіть самим примхливим користувачам. Переваги світлодіодних прожекторів ТМ Eсolamp:

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Гарантія : 24 міс.

Потужність: 10 Вт, 20 Вт, 30 Вт, 50 Вт, 100 Вт.

Захист: IP65 Робоча напруга: 220 В

Світловий потік: 900 Lm

Температура кольору : 6500k Ресурс: 30 000 Годин

Енергоефективність: 0,9

Розсіювач: Скло,

Ціни від: 90 грн.


Матеріал корпусу : Алюмінієвий сплав

ПЕРЕВАГИ - Економлять до 90% енергії порівняно із звичайними прожекторами з лампами розжарювання або галогенними . - Мають тривалий термін експлуатації - 30 000 годин, що в 30 разів більше, ніж у ламп розжарювання і удвічі більше, чим у енергозберігаючих ламп. - Виготовлені з високоякісних матеріалів з використанням найсучасніших технологій, які забезпечують яскраве освітлення і стабільну роботу, - Має міру захисту IP65/, корпус SLIM - IС Driver забезпечує комфортне освітлення без мерехтіння і миттєве включення лампи, тому і якнайкраще підходять для освітлення дитячих, освітніх і медичних закладів.


Ищем партнеров в:
Вінницька обл.; Волинська обл.; Закарпатська обл.; Івано-Франківська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Рівненська обл.; Тернопільська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Чернівецька обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Доставка на торгові точки
Доставимо кінцевому споживачу
Передплата
Надамо відстрочку платежу
Галузь діяльності:
  • Електротехнічна продукція
Дата: 17.07.2018
Компанія
ТОВ "Драгон Енерджи"
Компанія "DRAGON ENERGY" пропонує Вам широкий асортимент світлодіодної продукції. У нас якісний товар за хорошими цінами. Ми постійно розвиваємося і вводимо в асортимент нові товарні групи і позиції. Готові до співпраці і взаємовигідного партнерства. Прямий імпортер, розвиток дистриб'юторської і дилерської мережі. На ринку України працюємо упродовж 5 років. У 2017 році, відкрили новий напрям по світлотехніці і альтернативній енергетиці. Працюємо на пряму з провідними виробниками у сфері енергетики і освітлення!

Оперативна обробка заявки.

ТМ "Ecolamp" Яскраво - Довго - Економно.
Місто: г. Одесса
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy