Постачальник - Польська продукція Hap Pet для котів,собак і гризунів.

Активне

Польська продукція Hap Pet для котів,собак і гризунів.

Польська компанія Hap Pet надає великий вибір зоотоварів для домашніх тварин.


Компанія пропонує широкий асортимент товарів, що продаються в зоомагазинах, продукція для собак і кішок,а саме:лакомста,шампуні,мисочки,іграшки,когтерізи,туалети,переноски, а також продукція для гризунів і птахів. В останні роки Hap Pet розширяє асортимент своєї продукції, підвищує впізнаваність бренду і розширяється на інших європейських ринки.Hap Pet може надати клієнтам продукцію, яку вони потребують для догляду за домашніми улюбленцями.Швидка доставка є ключовим фактором для всіх зоомагазинів. Надзвичайно важливим є постачання інноваційних високоякісних продуктів за доступною ціною.
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Відправимо кур'єрськими компаніями
Віддамо під реалізацію
Надамо відстрочку платежу
Товарний кредит
Галузь діяльності:
  • Зоотовари
Дата: 19.06.2018
Компанія
Ветеринарний Маркет
Торгова марка ВетМаркет пропонує для розплідників, інтернет магазинів, оптовиків співпрацю . Демократичні ціни і високу якість продукції вам гарантуємо.Наші працівники завжди готові надати вам консультацію і прийняти замовлення в зручний для вас час.
Місто: Львів
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy