Постачальник - Безфосфатная бытовая химия

Активне

Безфосфатная бытовая химия

БЕЗПЕЧНО И ЧИСТО Бесфосфатні миючі засоби українського виробництва ТМ Happy Clean.

Фото Найменування Кількість в ящику (шт.) Рекомендована роздрібна ціна Дрібний опт Оптова ціна Переваги

Поставка від 800 грн. Відмінні мийні якості та безпечний склад

Побутові екологічні засоби для прибирання оселі, офісних центрів, готелів, ресторанів, кафе

Засіб для миття посуду з ароматом "Яблука", "Конвалії " "Лимону" 500мл 18 шт 27 19,80 17,70 "Безпечний у використанні: Складається з натуральних компонентів: сода, сіль, лимонна кислота; майже без запаху. Ефективний: ефективний як у гарячій, так і в холодній воді будь-якої жорсткості, не залишає слідів. Економний: Невелика кількість засобу легко видаляє навіть жирні забруднення. Заощаджує витрати на комунальні послуги: Швидко змивається.

"

Засіб для миття посуду з ароматом "Яблука", "Конвалії " "Лимону" 1л 14 шт 40 29,76 26,64 "Безпечний у використанні: Складається з натуральних компонентів: сода, сіль, лимонна кислота; майже без запаху. Ефективний: ефективний як у гарячій, так і в холодній воді будь-якої жорсткості, не залишає слідів. Економний: Невелика кількість засобу легко видаляє навіть жирні забруднення. Заощаджує витрати на комунальні послуги: Швидко змивається.

"

Засіб для миття унітазу з ароматом "Хвоя" або "Альпійська свіжість", 1л 14шт 58 45,30 40,50 "Безпечний у використанні: Не містить хлору і агресивних кислот, має легкий свіжий аромат.

Дієвий: Легко видаляє вапняний наліт та іржу; має

дезінфікуючий ефект, надає глянцевий блиск. Універсальний: Підходить для усіх керамічних поверхонь: унітаза, ванної, раковини. Економний: Вистачає на 50 разів.

"

Засіб для ванної кімнати універсальний з ароматом "Лимон", 0,5л 16шт 45 36,90 32,88 "

Безпечний універсальний засіб для ванної кімнати: На основі лимонної кислоти, без хлору та агресивних компонентів. Легко видаляє вапняний наліт, бруд, сліди від мила, плісняву. Надає сяючий блиск та приємний запах, дезинфікує. Підходить для усіх поверхонь: кераміки, кахлю, нержавіючої сталі. Економний: Достатньо чистити ванну раз на тиждень невеликою кількістю засобу, щоб уникнути появи іржі і вапняного нальоту.

"

Засіб для видалення вапняного нальоту та іржі з ароматом "Морський бриз",0,5л 16шт 49 38,28 34,20 Безпечний ефективний засіб для ванної кімнати для видалення складних та застарілих забруднень. Легко видаляє навіть застаріле вапно та іржу на керамічних поверхнях та кахлі, очищає міжплиткові шви. Економний: Достатньо невеликої кількості засобу.

Засіб для видалення застарілого жиру та нагару зароматом "Апельсин", 0,5л 16шт 54 44,10 39,30 Безпечний у використанні: Має легкий приємний аромат. Універсальний миючий засіб для кухні від жирових забруднень: Підходить для чищення кухонних плит (в т.р. для склокерамічних), духовок, грилів, витяжок, сковорідок, раковин, усіх кухоних поверхонь. Дуже Ефективний та Економний: Невелика кількість засобу видаляє навіть застарілий жир та нагар.

Этикетка в розробці Засіб для миття скла та дзеркал 500мл 16 шт. 36 28,38 25,26 Засіб для миття скла, дзеркал з ароматом океанська свіжість. Ефективно видаляє забруднення,надає блиску поверхням, не залишає розводів. Використовується для миття вікон, дзеркал, скляних , пластикових та керамічних поверхонь.

Засіб для миття підлоги, з ароматом "Альпійський луг" 1л 14шт 55 43,86 39,24 Безпечний Універсальний засіб для миття полу майже без запаху: Для ручного та механізованого очищення поверхонь з різних матеріалів, крім паркету (ламінат, кераміка, пластик, скло, природне і штучне каміння, пофарбовані поверхні, метал і т. д.) від побутового та промислового бруду, атмосферних та грунтових забруднень, органічних відкладень, нафтопродуктів, слідів гуми. Застосовується для миття підлоги побутових, торгових, складських і виробничих приміщень. Найбільш ощадливий в порівнянні із засобами інших виробників: робоча концентрація в декілька разів нижче - лише 3-5 мл на 1 л води.

Фасовка 5л.

Засіб для миття посуду з ароматом "Яблука", "Конвалія", "Лимон"5л - 165 127,50 113,82 "Безпечний у використанні: Складається з натуральних компонентів: сода, сіль, лимонна кислота; майже без запаху. Ефективний: ефективний як у гарячій, так і в холодній воді будь-якої жорсткості, не залишає слідів. Економний: Невелика кількість засобу легко видаляє навіть жирні забруднення. Заощаджує витрати на комунальні послуги: Швидко змивається.

"

Засіб для миття унітазу з ароматом "Хвоя" або "Альпійська свіжість", 5л - 241 185,52 165,66 Безпечний універсальний засіб для ванної кімнати: На основі лимонної кислоти, без хлору та агресивних компонентів. Легко видаляє вапняний наліт, бруд, сліди від мила, плісняву. Надає сяючий блиск та приємний запах, дезинфікує. Підходить для усіх поверхонь: кераміки, кахлю, нержавіючої сталі. Економний: Достатньо чистити ванну раз на тиждень невеликою кількістю засобу, щоб уникнути появи іржі і вапняного нальоту.

Засіб для ванної кімнати універсальний з ароматом "Лимон", 5л - 230 177,00 158,10 Безпечний ефективний засіб для ванної кімнати для видалення складних та застарілих забруднень. Легко видаляє навіть застаріле вапно та іржу на керамічних поверхнях та кахлі, очищає міжплиткові шви. Економний: Достатньо невеликої кількості засобу.

Засіб для видалення вапняного нальоту та іржі з ароматом "Морський бриз", 5л - 258 202,38 177,00 Безпечний ефективний засіб для ванної кімнати для видалення складних та застарілих забруднень. Легко видаляє навіть застаріле вапно та іржу на керамічних поверхнях та кахлі, очищає міжплиткові шви. Економний: Достатньо невеликої кількості засобу.

Засіб для видалення застарілого жиру та нагару з ароматом "Апельсин", 5л - 270 207,00 184,92 Безпечний у використанні: Має легкий приємний аромат. Універсальний миючий засіб для кухні від жирових забруднень: Підходить для чищення кухонних плит як склокерамічних так і емальованих, духовок, грилів, витяжок, сковорідок, раковин, усіх кухоних поверхонь. Дуже ефективний та економний: Невелика кількість засобу видаляє навіть застарілий жир та нагар.

Засіб для миття підлоги, з ароматом "альпійський луг" 5л - 210 161,52 144,24 Безпечний Універсальний засіб для миття полу майже без запаху: Для ручного та механізованого очищення поверхонь з різних матеріалів, крім паркету (ламінат, кераміка, пластик, скло, природне і штучне каміння, пофарбовані поверхні, метал і т. д.) від побутового та промислового бруду, атмосферних та грунтових забруднень, органічних відкладень, нафтопродуктів, слідів гуми. Застосовується для миття підлоги побутових, торгових, складських і виробничих приміщень. Найбільш ощадливий в порівнянні із засобами інших виробників: робоча концентрація в декілька разів нижче - лише 3-5 мл на 1 л води.

Засіб для миття вікон та дзеркал, 5л - 165 127,50 113,88 "Для чищення скляних і дзеркальних поверхонь.

Ефективно відмиває віконні, вітринні, автомобільне скло, дзеркала. За запитом може бути без спирту.

"

Рідке мило, 5л - 147 113,34 101,16 М'яка формула рідкого мила, розроблена на основі натуральних компонентів, призначена для очищення та догляду за шкірою рук.


Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Доставимо на склад покупця
Передплата
Галузь діяльності:
  • Побутова хімія, господарські товари
Дата: 15.03.2018
Компанія
ТД "Попелюшка"
Эксклюзивный представитель производителя
Місто: Киев
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy