Постачальник - Постачаю побутову Хімію та побутову Техніку з Польщі за вигідними цінами

Активне

Постачаю побутову Хімію та побутову Техніку з Польщі за вигідними цінами

Добрий день !

оптово-роздрібна фірма " Mega Shop " пропонує :

Великий асортимент побутової та дрібної побутової техніки з ПОЛЬЩІ з гарантією від виробника!

Под заказ, без предоплаты по заявкам, срок доставки от 3 до 9 дней. Условия по телефону и на почту.
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Відправимо кур'єрськими компаніями
Галузь діяльності:
  • Побутова техніка (кухня, будинок, сад, город)
Дата: 29.08.2017
Компанія
Mega Shop
Плануєте купити побутову, комп’ютерну чи цифрову техніку або ж навігатор? Це все ви зможете знайти прямо зараз, в нашому Інтернет-магазині. Заощаджуючи свій час та сили на відвідуванні безліч магазинів, ви можете замовити у нас телевізор, мікрохвильову піч, комп’ютер, ноутбук, планшет, фотокамеру, холодильник та безліч інших корисних та необхідних товарів.

Інтернет-магазин діє по всій території України. А тому, незалежно де ви проживаєте, в Тернополі, в Львові, в Чернівцях, чи в Харкові , наша служба доставки привезе куплений вами товар за адресою, що буде вами вказана при оформленні замовлення.

Купувати техніку через Інтернет-магазин – дуже зручно, вигідно і швидко . Адже ви можете перебувати у відпустці чи у відрядженні, і в той же час здійснити покупку. Ми гарантуємо, що куплений товар буде очікувати на нашому складі та буде доставлений в найзручніший для вас час.
Місто: Хиров
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy