Постачальник - Дистрибюция профкосметики -AN VI гель лак private label

Активне

Дистрибюция профкосметики -AN VI гель лак private label


AN-VI Professional


Історія бренду AN-VI Professional бере свій початок з компанії Rixus Trade Group,


яка протягом 6-ти років існування зарекомендувала себе, як надійний партнер


на beauty-ринку України.

AN-VI Professional – спеціалізується на виробництві гель-лаків та супутніх засобів для професійного та домашнього використання.


Професійна лінія нігтьової естетики AN-VI Professional розроблена завдяки поєднанню досвіду провідних фахівців України та Франції із застосуванням новітніх технологій виробництва з використанням сучасної якісної сировини. Така синергія призвела до появи кардинально нового продукту, який втілює у собі високу якість, легкість використання, насичену палітру кольорів, широкий асортимент засобів.

Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Відправимо кур'єрськими компаніями
Доставка на торгові точки
Доставимо кінцевому споживачу
Передплата
Надамо відстрочку платежу
Інвестиції
Є навчання та консультації
Надамо допоміжне та торгівельне обладнання
Пропонуємо маркетингову підтримку
Проведемо заходи щодо стимулювання збуту
Галузь діяльності:
  • Парфуми, косметика, здоров'я
Дата: 18.07.2017
Компанія
Rixus Trade Group
RIXUS
RiCH XCLUSIVE
Цінності компанії:
Ключовою Цінністю компанії є ТУРБОТА!
Творчий підхід!
Унікальність та Цілісність!
Результативність та Лідерство!
Безпека та Довіра!
Об’єктивність та організованість!
Толерантність та Відповідальність!
Активність ,прагнення до перемоги!
Мета ,бачення та місія компанії :
Ми надаємо продукцію і послуги найвищої якості аби поліпшити життя наших клієнтів, зараз та в майбутньому. У свою чергу, клієнти віддячують нам тим, що допомагають займати провідні позиції на ринку збуту та підвищувати наші прибутки, що дозволяє персоналу нашої компанії та засновникам покращувати свій добробут.
Засновники компанії докладають зусилля , щоб внести позитив та новизну в роботу . Беремо курс на європейську культуру продажу , навчаємо своїх працівників та партнерів , хочемо обмінюватись досвідом в Україні та за її межами .
Працівників в компанію обираємо посилаючись на схожість цінностей .Важливо в кандидатах прагнення до розвитку ,самонавчання ,цілеспрямованість.
Наші працівники віддані своїй роботі , завжди вдосконалюють свої знання та навички, щоб якнайбільше задовольнити потреби клієнтів .
RIXUS сприймає лідерство дуже серйозно. Воно дає нам можливості, а також створює відповідальність - покращувати життя наших клієнтів і співробітників, працювати для суспільства.
Наші Принципи:
Ми демонструємо повагу по відношенню до всіх і кожного!
Інтереси компанії і окремого співробітника нероздільні!
Наші стратегічні зусилля зосереджені на нашій роботі!
Інновації - запорука нашого успіху!
Ми цінуємо особисту майстерність!
Ми завжди прагнемо до перемоги!
Ми – екстраверти!
Взаємозалежність як стиль життя!

Наша історія !
6 років назад , а саме 4 лютого 2011 року, двома молодими чоловіками ентузіастами було створено компанію RIXUS . Засновники компанії з самого початку самостійно пройшли шлях від торгових представників ,продавців консультантів та задалися ціллю розвиватися і вдосконалюватись . Мотивувало визнання на ринку . Прагнули задовольнити потреби своїх клієнтів ,стати найкращими, професіоналами в обраній галузі- це стало метою засновників!
Ми сьогодні !
На сьогодні компанія RIXUS є однією з провідних компаній Львова та Львівської обл. . У штаті компанії працюють справжні експерти своєї справи .У Нас можна придбати усе необхідне для салонів краси косметологічних кабінетів та студій засмаги від високоякісних перукарських інструментів до професійної косметики для волосся , перукарських аксесуарів та розхідних матеріалів. RIXUS пропонує повний спектр товарів , починаючи від підбору обладнання та дизайну салону , до забезпечення професійним інвентарем .
В нашому асортиментів присутній великий асортимент товарів від провідних світових виробників ,а саме : JAGUAR , MOSER , PARLUX , BABYLYSS , OSTER , GA-MA , GAMMA PIU , HAIR MASTER , CHERIOTTI , KIEPE , KATACHI , OLIVIA GARDEN , COMAIR , SIBEL , EUROSTIL , LOREAL , FANOLA , PLINE , MATRIX , KUUL , PATRICE , BEAUTE , PERICHE , OYSTER , ЕРУДИТ і багато інших.
Регулярно в цілях розвитку бренду проводяться семінари та майстер- класи для наших клієнтів , щоб забезпечити їх необхідними знаннями ,які так необхідні в сфері індустрії краси.


Місто: Львов
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy