Постачальник - Бізнес план, відкриття офісу, магазину, складу з продажу граніту!

Активне

Бізнес план, відкриття офісу, магазину, складу з продажу граніту!

Партнерська програма


Бізнес план, відкриття офісу, магазину, складу з продажу граніту!


Компанія "PROSPERE", яка займається обробкою і продажем оптом і в роздріб гранітних виробів, пропонує Вам співпрацю в досить прибутковому сегменті ринку України. Основним і найбільш прибутковим видом діяльності є продаж пам'ятників, але не менш прибутковим, але і не так розкрученим продаж: підвіконь, стільниць і сходів! В наш час, коли каменеобробка на піку свого розвитку, з граніту можливо зробити все що завгодно: скульптури, рукомийники, фонтани, елементи декору і т.д.

Наша компанія є виробником і вже працює в чотирьох областях України: Житомирська, Львівська, Мукачівська та Івано-Франківська ми пропонуємо Вам почати бізнес у вашому місті на вигідних умовах! Так як ми є виробником і досить чітко вивчили ринок продажу даного матеріалу, можемо з упевненістю сказати, що це досить прибутковий бізнес і не в повній мірі розвинений в нашій країні! Ми пропонуємо співпрацю на вигідних для Вас умовах, можливо 3 види діяльності в даному напрямку: відкриття офісу, магазину (з виставковим залом), і СКЛАДУ (де можливий продаж як оптом так і в роздріб). Так як наша компанія вже більше 10 років займається в цій сфері, ми вже маємо власні каталоги. Спеціально розроблений Дизайнерський 3D каталог, який також можна демонструвати клієнтам в електронному вигляді, через телевізор або монітор, де можна змінити колір або скомбінувати готові елементи з різних моделей і продемонструвати клієнту його виріб візуально. Прибуток звичайно ж залежить від кількості проданих виробів.


Ми навчаємо і надаємо повний пакет матеріалів та документів, необхідних для роботи з клієнтами.
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Доставимо на склад покупця
Відправимо кур'єрськими компаніями
Доставка на торгові точки
Доставимо кінцевому споживачу
Передплата
Віддамо під реалізацію
Надамо розстрочку
Надамо відстрочку платежу
Товарний кредит
Товарний лізинг
Бартер
Інвестиції
Є сервіс і гарантійне обслуговування
Є навчання та консультації
Надамо допоміжне та торгівельне обладнання
Пропонуємо маркетингову підтримку
Проведемо заходи щодо стимулювання збуту
Галузь діяльності:
  • Сировина і напівфабрикати
Дата: 20.06.2017
Компанія
Hunter

Місто: Ивано-Франковск
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy