Постачальник - Шукаємо дистрибутора

Активне

Шукаємо дистрибутора

Наша компанія являється виробником панчішної продукції під двома торговими марками "Нова пара" та "GO socks". Виробництво знаходиться у місті Чернівці. Продукція якісна знаходиться у середньому ціновому діапазоні.


Наразі шукаємо дистрибютора у Полтавській, Закарпатській, Волинській, Рівненській, Черкаській, Київській, Львівській, Сумській, Чернігівській областях.


Відкриті до діалогу та Ваших пропозицій!


Давайте будемо рухатись вперед разом!


Ищем партнеров в:
Волинська обл.; Закарпатська обл.; Київська обл.; Львівська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Відправимо кур'єрськими компаніями
Передплата
Надамо відстрочку платежу
Є навчання та консультації
Надамо допоміжне та торгівельне обладнання
Пропонуємо маркетингову підтримку
Галузь діяльності:
  • Одежа, взуття
Дата: 26.10.2017
Компанія
ЗУКФ "Світнест"
Компанія ЗУКФ«Світнест» являється ексклюзивним представником продукції ТОВ «Саіддоне» під ТМ «Нова пара» та ТМ «GO socks».
Основою нашого підприємства є молодий та цілеспрямований колектив, який поставив перед собою за мету створити сучасне потужне виробниче підприємство, орієнтоване на випуск високоякісної конкурентної продукції.
Першим та основним кроком в досягненні даної мети було забезпечення виробництва новим сучасним в’язальним обладнанням від одного з лідерів на ринку розробки даного обладнання, японської фірми «Nagata Seiki, Co LTD» та залучення кращих спеціалістів в напрямку виробництва шкарпеток та панчішних виробів. Другим пріоритетним рішенням в напрямку досягнення високої якості була відмова від дешевої сировини та орієнтація на якісну, натуральну пряжу.
Саме тому сьогодні ми готові запропонувати Вам продукцію, яка відповідає якісним вимогам ГОСТу, є комфортною в експлуатації, а також має естетичний зовнішній вигляд.
Продукція упакована в прозорий поліпропіленовий пакет з ліпкою смужкою та містить 12 пар.
З нетерпінням чекаємо Ваших зверненнь. З продукцією Ви зможете ознайомитись на нашому сайті.

Місто: Чернівці
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy