Постачальник - Професійні БІО миючі засоби (унікальна технологія, висока концентрованість та ефективність)

Активне

Професійні БІО миючі засоби (унікальна технологія, висока концентрованість та ефективність)

Шукаємо дилерів по регіонам.


Ми ексклюзивні імпортери в Україні двох товарних лінійок компанії BIOLIFE: професійних та побутових миючих засобів.


Хочу відзначити, що ринок професійних миючих засобів - нелегкий, але прибутковий і вдячний, непросто роздобути клієнта, але зате гарантовано, що він не піде від вас до інших, тому з'являється стабільність зростання продажів. Аналогів на українському ринку нема, споживач отримує оптимізацію витрат на миючі та 100% безпеку з бездоганною ефективністю біо продукції. На сьогоднішній день, у нашій продукції набагато більше плюсів, ніж у існуючих «зелених» і шкідливих звичайних хімічних миючих засобів. Це додає цінності нашим продуктам.


Зазначу, що в компанії чітка філософія і цінова політика. Дилери не дають додаткових знижок своїм клієнтам. Продукти продаються за вартістю прайс-листа без будь-яких знижок. Головне дійти до керівної ланки та пояснити всі плюси від застосування наших засобів.


Наші продукти цікаві для установ HoReCa, фітнес-спа центрів, заводів, торговельних центрів, супермаркетів, фудкорті, клірингових компаній, державних установ, аеропортів, вокзалів, метро і т.д. Але для початку роботи рекомендуємо стартувати саме з готельного сектора (партнери, швидко йдуть на контакт і мають високі споживчі потреби, часто навчання персоналу здійснюються housekeeper, які наполягають відходити від засобів, що містять в своєму складі фосфати і хлор, а також категорично проти побутових миючих засобів ).


З повагою,


ТОВ "БІОЛАЙФ-УКРАЇНА"


Ищем партнеров в:
Вінницька обл.; Дніпропетровська обл.; Житомирська обл.; Запорізька обл.; Київська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Доставимо на склад покупця
Відправимо кур'єрськими компаніями
Доставка на торгові точки
Доставимо кінцевому споживачу
Є сервіс і гарантійне обслуговування
Є навчання та консультації
Пропонуємо маркетингову підтримку
Галузь діяльності:
  • Побутова хімія, господарські товари
Дата: 30.09.2016
Компанія
ООО "БІОЛАЙФ-УКРАЇНА"
ТОВ "БІОЛАЙФ-УКРАЇНА" є ексклюзивним імпортером професійних БІО миючих засобів та побутових гіпоалергенних миючих засобів Biolife™.

Місто: Ужгород
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy