Постачальник - Топінги та сиропи ТМ «Щедрик» з доставкою по всій Україні

Активне

Топінги та сиропи ТМ «Щедрик» з доставкою по всій Україні

Компанія «Агропереробка» під торговою маркою «Щедрик», як перший український виробник високоякісних сиропів та топінгів, хотіла б запропонувати Вам свою продукцію.

У своїй роботі підприємство керується трьома принципами: індивідуальний підхід до кожного клієнта, висока якість продукції та сервісу, вдосконалення вже існуючих та створення нових видів продукції.

Наша компанія — це сучасне обладнання у виробництві і лабораторії, сировина високої якості. В контрольованих умовах виготовляються наповнювачі при участі освічених українських спеціалістів, згідно з ТУ У 15.3.30133094-003-2003 «Наповнювачі плодові, ягідні, овочеві для збагачення молочних продуктів, кондитерських виробів і десертів. Технічні умови».

На сьогоднішній день ми виготовляємо фруктові, ягідні, шоколадні та молочні сиропи і топінги для приготування алкогольних і безалкогольних коктейлів, напоїв на основі кави та чаю, збагачення морозива, молочних продуктів, кондитерських виробів, хлібобулочних виробів, десертів.

Сиропи фасуються у зручну скляну пляшку з об`ємом 700мл. вагою 930г. та складаються в ящики по 8шт. Безкоштовно на 1 ящ.сиропу надаємо помпу або ж гейзер.

Термін зберігання – 18 місяців при температурі від 10 до+30˚С

Топінги фасуються у зручну пластикову пляшку об`ємом 860-мл. вагою 1060 -1100г. та складаються в ящики по 6шт.

А також пляшку об`ємом 500-мл. вагою 620-640г. та складаються в ящики по 8шт.

Термін зберігання – 12 місяців при температурі 0-10˚С

Доставка продукції здійснюється за рахунок нашого підприємства власним транспортом або за допомогою транспортної фірми, в залежності від певної кількості замовлення.

Замовлення виконується протягом 2-3 днів з моменту надходження офіційного замовлення. Мінімальна партія індивідуального замовлення від 5 ящ. в асортименті.

Умови оплати: по факту замовлення, або згідно договору..

Існує система знижок.

Ищем партнеров в:
Вінницька обл.; Дніпропетровська обл.; Кіровоградська обл.; Полтавська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Херсонська обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Самовивіз
Доставимо на склад покупця
Відправимо кур'єрськими компаніями
Передплата
Надамо відстрочку платежу
Є навчання та консультації
Галузь діяльності:
  • Продукти харчування, напої
Дата: 06.07.2015
Компанія
Агропереробка
Виробничо-торговельне підприємство "Агропереробка" першим розпочало випуск сиропів та топінгів в Україні. На сьогодні в асортименті компанії 35 видів сиропів, 24 види топінгів та різноманіття соусів, полив та джемів зі шматочками ягід та фруктів (гетерогенні) та з однорідною плодовою масою (гомогенні).

Сьогодні ТОВ ВТП “Агропереробка” є нетиповим прикладом новоствореного підприємства, яке успішно працює в складних умовах становлення ринкових відносин, та протягом п’яти років зберігає щорічний приріст обсягів виробництва на рівні 30 %.

Щоб зберегти тенденцію розвитку виробництва керівництво ТОВ ВТП “Агропереробка” здійснює інноваційну політику, створює творчу атмосферу постійного пошуку, впроваджує нові технології і нові види продукції.
Мета виробництва під торговою маркою “Щедрик” - це виняткова натуральність продукції, збереження найкращих традицій та постійний контроль над якістю. ТМ "Щедрик" дбає про кожного з клієнтів, адже індивідуальний підхід - це наша філософія.

Місто: Ровно
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy