Постачальник - Продам гель для стирки

Активне

Продам гель для стирки

ARIEL Color & Style гель для стирки (Германия).

Стиральный порошок-автомат ARIEL color & style сохраняет цвет и форму ваших вещей. Предназначен для цветного белья. Благодаря специальной защите, будет держать вашу одежду в ярких цветах течение длительного времени. Глубоко проникает в волокна и прекрасно удаляет загрязнения. Ваша одежда будет свежим и мягким.

Емкость 2.95л. (42 стирок).

ПРОДАЖА ОТ 30 ШТ.


Гель для прання Power Wash - універсальний засіб для прання білизни із зниженим піноутворенням призначений для прання виробів із лляних, бавовняних, синтетичних і штучних тканин, а також тканин зі змішаних волокон в пральних машинах будь-якого типу. До складу гелю для прання входять поверхнево-активні речовини, вода демінералізована, консервант, оптичний відбілювач. Гель для прання Power Wash Gel - безпечний для навколишнього середовища, дбайливо відпирає забруднення, гіпоалергенний, не надає подразнюючої дії на шкіру, не містить фосфатів, хімічних відбілювачів, ферментів і ароматів, володіє 100%-ою біорозкладністю, зменшує жорсткість води, запобігаючи утворенню накипу на деталях пральної машини. Також гель для прання можна використовувати для різних типів пральних машин, а також він добре підходить для ручного прання. Використовувати гель для прання при температурі від +30 ° С до +95 °. Розрахований гель для прання на мінім. кількість прань - 53, а макс. - 106.

Об'єм: 4 л

Кількість прань: 53

Можлива доставка новою поштою. Замовлення від 30 шт.
Ищем партнеров в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.;
Умови:
Мелкий гурт
Відправимо кур'єрськими компаніями
Галузь діяльності:
  • Побутова хімія, господарські товари
Дата: 04.02.2015
Компанія
Никитюк

Місто: Луцк
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy