Постачальник - Зоотовари ТМ "Мій Любимчик"

Активне

Зоотовари ТМ "Мій Любимчик"

Виробник формує дилерську мережу по Україні.


Продукцію під торговою маркою "Мій Любимчик" можна охарактеризувати як «Ідеальне співвідношення ціна-якість», тобто багато якості за мало грошей. Лінійка продуктів постійно оновлюється, за останні два роки виведено на ринок шість груп товарів, а саме: Корми для птахів та гризунів серії Premium, корми для птахів та гризунів серії Gold, наповнювач для туалетів тварин з тирси пресованої деревини, бентонітові наповнювачі для туалетів тварин, сіно для гризунів, підстилка з тирси деревини для гризунів.


Корм для гризунів та птахів "Мій Любимчик" серії Premium


Корми даної серії виготовляються з відбірного українського зерна з додаванням найкращих європейських сумішей, розфасованих в упаковки: напівпрозорий пакет об’ємом 1 літр, а також економ-мішки вагою 10 кг. Корми даної серії чудово поїдаються тваринами. Баланс зернових та добавок підібраний індивідуально для кожної тварини, щоб максимально близько відповідати раціону тварини в природньому середовищі проживання та відповідати її потребам. Якість кормів даної серії є найкращою в порівнянні з усіма українськими виробниками та є єдиним представником українського Преміум сегменту на ринку. Корм даної серії витримує якісну конкуренцію практично з усіма європейськими кормами, ціна ж в порівнянні з ними є просто мізерною.


Корм для гризунів та птахів "Мій Любимчик" серії Gold


Корми даної серії виготовляються з 100% європейських сумішей, розфасованих в Україні в упаковки: прозоре відерко, пакет об’ємом 1 літр, а також економ-мішки вагою по 5 кг. та 10 кг. Якість кормів даної серії не поступається якості кормів відомих європейських брендів таких як Vitapol, Vitakraft, Megan, Nestor…, а ціна в порівнянні з ними є нижчою на 30-50%.


Наповнювачі з пресованої тирси деревини для туалетів домашніх тварин "Мій Любимчик"


Швидко поглинають вологу, усувають неприємні запахи, не викликають у тварин алергії, не потребують щоденного догляду, запобігають розмноженню бактерій, не прилипають до шерсті та лап тварин, є натуральним, екологічно чистим продуктом, вбирають в 4 рази більше рідини від власної маси, безпечні в разі випадкового проковтування, не засмічують каналізацію при викиданні в унітаз.

Представлені у вигляді древесних гранул світлого та темного кольорів. Незважаючи на прекрасну якість ціна в Україні на даний вид продукції знаходиться у найнижчому діапазоні, що забезпечує високу конкурентоздатність.


Бентонітові наповнювачі для туалетів домашніх тварин "Мій Любимчик"


Гігієничний наповнювач "Мій Любимчик" є природним адсорбентом - складається з суміші бентоніту, пологорскіту, цеоліту та має унікальні властивості всмоктування вологи, утворення комків, поглинання неприємних запахів, шкідливих речовин що знаходяться у фекаліях та сечі тварин. Володіє потужними бактерицидними властивостями, придушує розвиток грибків та плісняви. Наповнювач запакований у поліетиленовий пакет, а вже потім в паперову упаковку, що дозволяє запобігти контакту з вологою і тим самим покращує властивості продукту.


Сіно та Тирса для гризунів «Мій Любимчик»


Для упаковки сіна використовується сировина з екологічно чистих районів Закарпаття, що дає можливість тваринам ласувати найсвіжішим сіном скошеним на полонинах Карпатських гір.

Для підстилки з тирси деревини використовується суха, чиста тирса зібрана за допомогою спеціальних пристроїв, що виловлюють її при виробництві виробів з сухої дошки, не даючи впасти на підлогу та зберігаючи її при цьому чистою в спеціальних резервуарах.


Ищем партнеров в:
Волинська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Івано-Франківська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Миколаївська обл.; Рівненська обл.; Тернопільська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.;
Умови:
Великий гурт
Мелкий гурт
Галузь діяльності:
  • Зоотовари
Дата: 04.01.2016
Компанія
ZooТрейдинг
Оптовая торговля Зоотоварами
Місто: Львов
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy