Дилер - Компанія виробник шукає дистрибутора та оптових покупців для миючих засобів ТМ "Миланка".

Активне

Компанія виробник шукає дистрибутора та оптових покупців для миючих засобів ТМ "Миланка".

Наша компанія оголошує про пошук дистрибуторів та оптових покупців для наших продуктів. Ми маємо асортимент продукції, яка включає у себе миючі засоби для побутового, комерційного та промислового застосування.


Переваги співпраці з нами:


Висока якість: Наші миючі засоби виготовляються з використанням передових технологій та найкращих інгредієнтів, що гарантує їх ефективність та безпеку використання.


Ми пропонуємо рідкі миючі засоби, засоби для посуду, для прання, для прибирання, а також спеціалізовані засоби для промисловості.


Наша продукція відрізняється від аналогів помірною ціною та високою якістю за рахунок використання упаковки з низьким вмістом пластику.


Ми перші в Україні виготовляємо миючі засоби в вигляді напівфабрикатів (концентратів), котрі миттєво можна довести до стадії готового продукту шляхом додавання 2 (двох) частин води від маси концентрату.


Ми пропонуємо нашу продукцію за конкурентними цінами, що дозволяє нашим партнерам отримувати максимальний прибуток.


Ми надаємо повну підтримку нашим дистрибуторам та оптовим покупцям, включаючи маркетингову підтримку, навчання, зразки продукції та індивідуальний підхід до кожного партнера.


Вся наша продукція виготовлена з екологічним акцентом (наша продукція упакована в флакони з переробленого пластику, та пакети з багатошарового полімеру).


Якщо ви зацікавлені у співпраці з нами та бажаєте стати дистрибутором або оптовим покупцем нашої продукції, будь ласка, зв'яжіться з нами за допомогою наведених контактних даних.


Ведем деятельность в:
АР Крим обл.; Вінницька обл.; Волинська обл.; Дніпропетровська обл.; Донецька обл.; Житомирська обл.; Закарпатська обл.; Запорізька обл.; Івано-Франківська обл.; Київська обл.; Кіровоградська обл.; Луганська обл.; Львівська обл.; Миколаївська обл.; Одеська обл.; Полтавська обл.; Рівненська обл.; Сумська обл.; Тернопільська обл.; Харківська обл.; Херсонська обл.; Хмельницька обл.; Черкаська обл.; Чернігівська обл.; Чернівецька обл.; За межами України обл.;
Умови:
Закуповуємо великим оптом
Закуповуємо мелким оптом
Самовивіз
Доставимо на склад
Відправка кур'єрськими компаніями
Передплата
Цікавить відстрочка платежу
Розглянемо пропозиції в наступних рубриках:
  • Канцтовари, товари для офісу
  • Побутова хімія, господарські товари
Дата: 05.06.2023
Компанія
ТОВ "Вінхімпром"

Місто: Вінниця
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA