Дилер - Куплю товар поштучно в інтернет-магазин / Куплю товар поштучно в интернет-магазин

Активне

Куплю товар поштучно в інтернет-магазин / Куплю товар поштучно в интернет-магазин

Куплю товар в інтернет-магазин, який спеціалізується на продажу сувенірів та подарунків.Вироби з дерева, скла, пластмаси(та інших матеріалів) будуть гарною ідеєю для продажу. Бажано мати можливість купувати товар поштучно, або в невеликих партіях. Магазин працює на багатьох платформах і поступово набирає свою цільову аудиторію, в майбутньому планую купувати товар великими партіями для зручності. Тобто почавши співпрацю зараз Ваше підприємство отримає міцний та надійний ринок збуту Вашої продукції.


Куплю товар в интернет-магазин, специализирующийся на продаже сувениров и подарков.Виробы из дерева, стекла, пластмассы (и других материалов) будут хорошей идеей для продажи. Желательно иметь возможность покупать товар поштучно или в небольших партиях. Магазин работает на многих платформах и постепенно набирает свою целевую аудиторию, в будущем планирую покупать товар крупными партиями для удобства. То есть начав сотрудничество сейчас Ваше предприятие получит прочный и надежный рынок сбыта Вашей продукции.
Ведем деятельность в:
За межами України обл.;
Умови:
Закуповуємо мелким оптом
Самовивіз
Доставимо на склад
Відправка кур'єрськими компаніями
Доставка кінцевому споживачу
Розглянемо пропозиції в наступних рубриках:
  • Дерево і пиломатеріал
  • Книги, диски, журнали, інша поліграфічна продукція
  • Гуми і пластмаси
  • Сувенірна продукція, подарунки
  • Тара та упаковка
Дата: 18.08.2016
Компанія
Добавьте свою пропозицію співпраці и отримуйте пропозиції від потенційних партнерів.

Щотижня наш сайт відвідують тисячі підприємців, керівників, менеджерів з метою встановлення нових контактів. Використовуйте всі можливості стати успішніше!

Додати пропозицію
Positive SSL DMCA Privacy Policy