«АЛЬЯНС СТІК»

Місто: Суми
Сумська обл.,
Опис: «АЛЬЯНС СТІК», ми є виробником ТМ "Смакуйте".
НАША ПРОДУКЦИЯ - НАША ГОРДIСТЬ!!! У каталозі нашої продукції Ви знайдете: натуральні фруктово- ягідні концентрати чаїв, каву, згущене молоко, какао, мед та інші смачні напої та топінги в зручних стіках для продуктивного робочого дня та пригод. Тільки натуральний склад сировини!
Ми зацікавлені в установленні взаємовигідної співпраці з Вами і хочемо запросити Вас стати нашим бізнес партнером . Впевнені, що наш асортимент товарів Вас зацікавить. Ми успішно співпрацюємо з стаціонарними магазинами, інтернет-магазинами, гуртовими компаніями та мережами магазинів різного напрямку. Торгова марка впізнавана, продукція швидко обертається та користується попитом.
Ви можете отримати всю необхідну інформацію про торгову марку, яку ми представляємо, та товари, які ми пропонуємо, на нашому сайти-
Якщо пропозиція щодо співпраці актуальна для Вас і Ви хочете обговорити деталі або задати уточнюючі питання, будь ласка, залиште у відповідь на цей лист контакт людини, яка приймає рішення, і ми з вами зв'яжемося.
Positive SSL DMCA Privacy Policy