EXIMPLAST

Місто: Київ
Київська обл.,
Опис: Основна продукція - спіральні бі - компонентні шланги, вироблені методом подвійного екструзії з використанням декількох матеріалів різної пластичності - тверда спіраль з полівінілхлориду або сталевого дроту, більш м'яка оболонка з ПВХ, поліуретану або інших видів еластичних полімерів.

Тверда спіраль надає шлангу властивостей жорсткої труби - тобто міцності на розрив і опір будь-яким видам деформації, а також достатньої твердості виробу. Пластична м'якша стінка відповідає за гнучкість і еластичність. Наші досягнення технології CF2 дозволили досягти максимальної адгезії двох пластичних матеріалів, що є основою механічної міцності гнучких армованих спіральних шлангів.

Ми ніколи не використовуємо у виробництві вторинної сировини, а це стабільність параметрів, їх відповідність стандартизованим значенням.

На замовлення клієнтів, ми надаємо нашій продукції спеціальних властивостей. Наприклад - морозостійкість (до -35 ° С), супер-еластичність, антисептичність або антистатичність і просто не стандартний колір. Спеціальні добавки до матеріалів вносяться на рівні полімеризації сировини, а не під час екструзії виробів. Це дуже важливо для стійкості характеристик - ми ніколи не робимо це на останній стадії виробництва.

Ми стежимо за всіма новинками науково і технічного прогресу і постійно розширюємо сфери використання нашої продукції. Полімерні армовані спіраллю бі - компонентні шланги технології CF2 є новітньою інноваційною продукцією в області промислового транспортування рідин, газів і сипких матеріалів.
Positive SSL DMCA