Інноваційна група компаній Контракт - Добрі Діла

Місто: Тернопіль
Тернопільська обл.,
Опис: Наша реклама.

Вітчизняний Лідер в сфері новітніх технологій 27 років вельми успішно розробляє, створює і впроваджує інноваційні технології для всіх сфер як для виробництва, сфери послуг, так і побуту.
А це:
- інформаційні системи автоматичного масового оповіщення,
- інформаційні системи автоматичного масового інформування,
- інформаційні системи службового інформування,
- інформаційні системи інформування спеціального призначення,
- інформаційні системи локального інформування,
- автономні інформаційні системи на інформування споживачів повідомлень кількома мовами та з передачею музичних фрагментів довільну кількість раз при бездоганній якості,
- локальні системи гучномовного повідомлення населення з трансляцією радіостанцій FM-діапазону,
- автоматичні безпровідні системи оповіщення та інформування населення міста, його мікрорайонів, районних центрів та його сіл, області та її всіх населених пунктів,
- інформування населення всіх населених пунктів регіону, регіонів,
- переносні системи автоматичного масового інформування.
Спеціалізовані системи автоматичного інформування для:
- органів влади всіх рівнів, служб цивільного захисту, органів правопорядку,
- ОТГ, ОСББ, АОСББ, медичної, освітянської та просвітницько-культурної сфер,
- туристичної галузі,
- підприємств торговельної галузі - гуртовні, супермаркети, нафтотрейдери, продовольчі та промислові ринки, автосалони, будівельні та фармацевтичні компанії тощо.
Також якісно, професійно і з гарантією встановлюємо:
- відеоспостереження, системи локальні та територіально розгалужені - охоронні та протипожежні /наявність Ліцензії/ сигналізації , - системи доступу, в т. ч. біометричні – по дотику пальця /сенсорні/, візуальні – по відео зображенню обличчя, турнікети та турнікетні системи, шлагбауми, ворота, хвіртки, різні блокуючи пристрої, - сейфи - продаю та встановлюю, - GSM-контроль переміщення транспорту та пересування малолітніх дітей, - соціальні проекти для пенсіонерів, інвалідів, створення для них постійного інформаційного поля, отримання ними свіжих новин, службової, корисної та пізнавальної інформації, - енергозбереження - економне витрачання енергоресурсів - води, тепла, газу, електроенергії, пари і т. д., підігрів води в басейнах, влаштування енергоефективного освітлення, прибудинкових територій, місць громадського значення, технічних приміщень багатоквартирних будинків. - створюємо садово-паркових зон з приємним звуковим звучанням, щебетанням лісових птахів, шуму моря, шелесту природи, - світлодинамічні шоу з музичним супроводом, - фонтани з музичними супроводом і т. д.
Це ПЛАТФОРМА для ділової співпраці для ОСББ, АОСББ, ОТГ, управляючих контор, ЖЕКів, органів влади, керівників торгових мереж, виробничих підприємств, і всіх інших, хто бажає йти в ногу з сучасним життям.
Цінуйте час, бережіть нерви, обирайте відразу правильне рішення. Хай щастить.

Рік створення: 1991
Є офіс
Positive SSL DMCA Privacy Policy